Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ για Brexit: Σκληρόκαρδη η ΕΕ απέναντι στη Βρετανία – Αφήστε τη να ανασάνει
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ για Brexit: Σκληρόκαρδη η ΕΕ απέναντι στη Βρετανία – Αφήστε τη να ανασάνει

Τραμπ για Brexit: Για στυγνή στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στην χώρα της Τερέζα Μέι έκανε λόγο σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ

Τραμπ για Brexit: «Σκληρόκαρδη» χαρακτήρισε την στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι σε Βρετανία και ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ, στο σημερινό του σχόλιο για τις εξελίξεις του Brexit.

O Αμερικανός πρόεδρος, με μία ακόμη ανάρτησή του στο Twitter, εκανε σήμερα το δικό του σχόλιο για τη διαπραγματευτική στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διατυπώνοντας μάλιστα και μία έμμεση απειλή.

Θύμα της ΕΕ η Βρετανία

O Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε σήμερα να υπερασπιστεί τη Βρετανία, παρουσιάζοντάς την ως θύμα της ΕΕ, παρά το γεγονός ότι η Μέι απέσπασε εχθές μία ακόμα παράταση για το Brexit, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2019.

Η διαπραγματευτική στάση των Ευρωπαίων φαίνεται πως δυσαρέστησε τον Αμερικανό πρόεδρο, που «ταυτίστηκε» με το δράμα της Τερέζα Μέι και βρήκε ευκαιρία να βάλλει κατά του «στυγνού εμπορικού συνεργάτη» των ΗΠΑ, δηλ. της ΕΕ.

«Κρίμα που η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει τόσο σκληρή στάση απέναντι στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Brexit. H EE είναι το ίδιο στυγνή ως εμπορική συνεργάτης και των ΗΠΑ, κάτι που πρόκειται να αλλάξει. Μερικές φορές στη ζωή πρέπει να αφήσεις τους ανθρώπους να ανασάνουν, προτού πληρώσεις βαριά τα λάθη σου». γράφει στην ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις