Brexit: Η λύση είναι στο φιλί

PLUS

Brexit: Η λύση είναι στο φιλί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Brexit: Ο Τζον Σνόου παίρνει την μορφή του ιστορικού ηγέτη των Βρετανών και δίνει «λύση» στο πρόβλημα που ταλανίζει Ευρώπη και Βρετανία, φιλώντας παθιασμένα την Τερέζα Μέι!

08.04.2019 | 08:50

Brexit: Η αναποφασιστικότητα του Βρετανικού Κοινοβουλίου αναφορικά με το Brexit τείνει να γίνει παροιμιώδης.

Οι απανωτές δε αποτυχίες της πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας Τερέζα Μέι να πείσει τους βουλευτές να ψηφίσουν ένα συντεταγμένο σχέδιο εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση έγιναν αντικείμενο σάτιρας από τους παραγωγούς της επιτυχημένης αμερικανικής σατιρικής εκπομπής Saturday Night Live.

Brexit: Ο Τζον Σνόου δίνει τη λύση

Έτσι επιστράτευσαν τον Κιτ Χάρινγκτον, Τζον Σνόου κατά Game of Thrones, και την Κειτ Μακ Κίνον. Στο σκετς που δημιούργησαν η Κειτ Μακ Κίνον υποδύεται Τερέζα Μέι, η οποία μετά από μία ακόμη κοπιαστική και αδιέξοδη ημέρα ως πρωθυπουργός αποφασίζει να αφιερώσει λίγο χρόνο για τον εαυτό της. Στον περίπατο που αποφασίζει να πάει, αγοράζει ένα γεύμα, το παραδοσιακό fish and chips, αλλά το μπουκάλι της κέτσαπ είναι γεμάτο νερό, ενώ ένα πουλί κουτσουλάει το γεύμα της!

Στη συνέχεια πιάνει βροχή, γίνεται μούσκεμα σε μια λακούβα και με θλίψη συνειδητοποιεί ότι δεν έχει ούτε έναν φαν στα social media…

Τότε με το πρόσωπο του Κιτ Χάρινγκτον εμφανίζεται ο Ουίνστον Τσώρτσιλ.

Οι δύο τους μεταφέρονται σε μία άλλη διάσταση, χορεύουν έναν παθιασμένο χορό και ανταλλάσσουν ένα φλογερό φιλί στο στόμα. Η Μέι επιστρέφει στο βρετανικό Κοινοβούλιο κι ενημερώνεται ότι επιτέλους πέρασε η πρότασή της για το Brexit!

Ωστόσο, το όνειρο σβήνει όταν ξυπνά στην πραγματικότητα μόνο και μόνο για να διαπιστώσει ότι τα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να την κατηγορούν ανελέητα.

Exit mobile version