Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πλούταρχος – Ασλανίδου: Τηλεφώνημα για βόμβα στο «Ευτυχία Palace» προκάλεσε αναστάτωση
ΕΛΛΑΔΑ

Πλούταρχος – Ασλανίδου: Τηλεφώνημα για βόμβα στο «Ευτυχία Palace» προκάλεσε αναστάτωση

Πλούταρχος - Ασλανίδου: Πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, άγνωστος τηλεφώνησε λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Πλούταρχος – Ασλανίδου: Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε νυχτερινό κέντρο στα Χανιά, εξαιτίας τηλεφωνήματος για βόμβα.

Πρόκειται για το κέντρο «Ευτυχία Palace», στο οποίο ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσουν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μελίνα Ασλανίδου.

Την ώρα που ο κόσμος έμπαινε στο μαγαζί και πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, άγνωστος τηλεφώνησε λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο με εκπαιδευμένο σκύλο και ξεκίνησαν οι έρευνες.

Όπως αναφέρει το haniotika-nea.gr, μέσα στο νυχτερινό κέντρο υπήρχαν 2.000 άτομα, καθώς και οι δύο γνωστοί τραγουδιστές, οι οποίοι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από τους αστυνομικούς.

Μάλιστα, ο Γιάννης Πλούταρχος βγήκε στην είσοδο του μαγαζιού και συνομίλησε με τον κόσμο.

Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1:30 το βράδυ και όπως αποδείχθηκε, το τηλεφώνημα ήταν μια κακόγουστη φάρσα.

Μελίνα Ασλανίδου: Η λιποθυμία πριν λίγες ημέρες

Η Μελίνα Ασλανίδου πριν λίγες ημέρες αντιμετώπισε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία της καθώς υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο σε βραδινή έξοδό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν ο Πάριος και η Γλυκερία.

Η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έκανε μια σειρά ιατρικών εξετάσεων. Ευτυχώς όλα ήταν καλά και επέστρεψε στο σπίτι της.

Στην αρχή της εβδομάδας, ευχήθηκε καλό μήνα στους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ σήμερα επέστρεψε με νέα ανάρτηση στέλνοντας παράλληλα ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους followes της στο instagram.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα απόσπασμα από λόγια του Δαλάι Λάμα το οποίο αναφέρει:«Τι απάντησε ο Δαλάι Λάμα, όταν τον ρώτησαν, τι τον εκπλήσσει περισσότερο στον κόσμο: Ο άνθρωπος…, διότι θυσιάζει την υγεία του για να βγάλει λεφτά. Και μετά θυσιάζει τα λεφτά του για να ανακτήσει την υγεία του. Και είναι τόσο αγχωμένος για το μέλλον, που δεν απολαμβάνει το παρόν. Το αποτέλεσμα είναι να μην ζει ούτε στο παρόν ούτε στο μέλλον. Ζει σαν να μην πρόκειται να πεθάνει ποτέ, και μετά πεθαίνει χωρίς να ζήσει».

Το ποστ: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις