Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάββας Γκέντσογλου: Το όλο νόημα μήνυμα μετά τον σάλο με Ηλιάδη – Κάβουρα
LIFESTYLE

Σάββας Γκέντσογλου: Το όλο νόημα μήνυμα μετά τον σάλο με Ηλιάδη – Κάβουρα

Σάββας Γκέντσογλου: Μετά τις "φωτιές" που άναψε η Αγγελική Ηλιάδη, κάνει και ο ποδοσφαιριστής μια ανάρτηση, αινιγματική.

Σάββας Γκέντσογλου: Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη περί σχέσης του πρώην συντρόφου της, Σάββα Γκέντσογλου, με τη Βίκυ Κάβουρα έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της lifestyle επικαιρότητας τα τελευταία 24ωρα.

«Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες. Γνώριζα αρκετούς μήνες πως είχαν σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, με τα λόγια της αυτά ήταν αρκετά για να προκαλέσουν την αντίδραση τόσο του διεθνή ποδοσφαιριστή, όσο και της ηθοποιού.

Το βράδυ της Πέμπτης, εν μέσω του σάλου που ξέσπασε, ο Σάββας δημοσίευσε στα InstaStories του ένα μήνυμα όλο νόημα.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους κάποιες σκέψεις του σχετικά με την ιδανική γυναίκα για εκείνον.

«Εάν είσαι αρκετά τυχερός ποτέ, να βρεις μια γυναίκα που είναι απελπιστικά ρομαντική με βρώμικο μυαλό, να την κρατήσεις. Γιατί αυτή θα είναι δικιάς σου στις 2 το πρωί και στις 2 το μεσημέρι. Αυτή θα σε φιλήσει εκεί που πονάς για όσο πονάς. Αυτή δεν ξέρει μόνο πώς να σε ανάψει αλλά και πώς να σε περιποιηθεί σωστά, είναι κάποια που αξίζει και λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τώρα, αν τα βρήκε με την Αγγελική Ηλιάδη ή… κάποια άλλη, ουδείς γνωρίζει.

Η ανάρτηση του:

Σάββας Γκέντσογλου: Η Βίκυ Κάβουρα αντέδρασε σε νέα ερώτηση 

Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Κάβουρα, η οποία απάντησε για τα όσα είπε για την ίδια η Αγγελική Ηλιάδη.

«Το μυαλό μου είναι μπερδεμένο, δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για όλο αυτό. Ή μάλλον τον καταλαβαίνω και όλοι τον καταλαβαίνουμε, αλλά επειδή έχω μπερδευτεί λίγο θέλω να μείνω μακριά. Επίσης, έχω κι άλλα πράγματα για να ασχοληθώ στη ζωή μου, τα οποία υπάρχουν στη ζωή μου και είναι πολύ αγαπησιάρικα και μου δίνουν δύναμη και ενέργεια. Και αφορούν στη δουλειά μου», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

Στη συνέχεια, όταν η Άννα Πρέλεβιτς προχώρησε στην επόμενη ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα, η γνωστή ηθοποιός αντέδρασε: «Μην το συνεχίζεις, δεν θέλω», ενώ τόνισε πως «αγαπώ πολύ τις γυναίκες και δεν θα επέλεγα ποτέ να πληγώσω κάποια γυναίκα εν γνώσει μου».

Βίντεο:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις