Αθήνα

°C

Πέμπτη

22

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Υπογράμμισε ότι προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης θα είναι και η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επίσκεψη στον Λιμενικό Σταθμό Ρίου πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τα όσα έγιναν χθες βράδυ στα Εξάρχεια.

«Η χθεσινή επίθεση κατά αντρών του Λιμενικού, αλλά και κατά εισαγγελέα που τους συνόδευε, στα Εξάρχεια, ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Δεν αποδεικνύει μόνο για μια ακόμα φορά το άβατο των Εξαρχείων, πιστοποιεί όμως τις σχέσεις αναρχικών με τον υπόγειο και βρώμικο κόσμο των ναρκωτικών. Δυστυχώς σήμερα στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπογράμμισε ότι «η προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης της ΝΔ δεν θα είναι μόνο η οικονομική ανάταξη της χώρας αλλά και η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας έτσι ώστε οι γειτονιές επιτέλους να παραδοθούν πίσω σε αυτούς που τους ανήκουν, στους κατοίκους τους και η αστυνομία επιτέλους να αφεθεί ελεύθερη να κάνει αυτό το οποίο ξέρει να κάνει καλά».

«Ελευθερία χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει και αυτή η πρωτοφανής παρακμή την οποία βιώνει η χώρα μας, τους τελευταίους μήνες ζωής αυτής της απερχόμενης κυβέρνησης, θα ανήκει σύντομα οριστικά στο παρελθόν».

Βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις