Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα: Το ματς της χρονιάς στο “Μαδριγάλ” κόντρα στη Βιγιαρεάλ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα: Το ματς της χρονιάς στο “Μαδριγάλ” κόντρα στη Βιγιαρεάλ (vid)

Μπαρτσελόνα: Η Βιγιαρεάλ έφτασε να προηγείται με 4-2 της Μπαρτσελόνα λίγο πριν το φινάλε όμως Μέσι και Σουάρες άρπαξαν τον πόντο.

Μπαρτσελόνα: To ματς της χρονιάς έκανε η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Βιγιαρεάλ και απέδειξε γιατί θα πάρει και φέτος τον τίτλο στην La Liga.

Μέχρι το 91΄, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε βρισκόταν πίσω στο σκορ με 4-2 από την Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ».

Ωστόσο κατάφερε στις καθυστερήσεις με τα γκολ των Μέσι και Σουάρες να «σώσει την παρτίδα» (4-4) και να διατηρήσει διαφορά από την Ατλέτικο Μαδρίτης (+8), μετά από 30 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Η τελευταία φορά σε ματς ισπανικού πρωταθλήματος που η “Μπάρσα” βρέθηκε να προηγείται αρχικά με δύο γκολ διαφορά και κατόπιν να υπολείπεται με δύο γκολ του αντιπάλου της ήταν τον Νοέμβριο του 1949 στο Βίγκο, με την Θέλτα να μετατρέπει το 0-2 εις βάρος της σε 5-3.

Βέβαια η αποβολή του Άλβαρο στο 86ο λεπτό, έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Οι γπεδούχοι που βρέθηκαν στο 16΄ να χάνουν με 2-0, κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω στο δεύτερο μέρος και προς στιγμή έδειχναν ότι θα έφταναν σε μία μεγάλη νίκη.

Η Μπαρτσελόνα, όμως, δεν «παρέδωσε τα όπλα» και κατάφερε να πάρει ένα βαθμό, που θα της δώσει περισσότερο ψυχολογική ώθηση στο μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το προσεχές Σάββατο (6/04) στο «Καμπ Νόου».

Ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό, εάν η Μπαρτσελόνα θα «καθαρίσει» οριστικά με την υπόθεση τίτλος ή, οι «ροχιμπλάνκος» θα παλέψουν μέχρι το φινάλε για μία ανατροπή που θα συζητιέται για καιρό.

Βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις