Justin Bieber: Η χωρίς λόγια απάντηση της Selena Gomez

LIFESTYLE

Justin Bieber: Η χωρίς λόγια απάντηση της Selena Gomez

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Justin Bieber: Η Selena Gomez απαντά σιωπηρά στη δήλωση αγάπης του

02.04.2019 | 08:13

Justin Bieber, ο δημοφιλής τραγουδιστής, που παντρεύτηκε πρόσφατα, απάντησε στους funs του που δήλωσαν που θέλουν να τον δουν ξανά με την πρώην αγαπημένη του και γνωστή τραγουδίστρια Selena Gomez.

Justin Bieber: Είμαι ερωτευμένος με τη Hailey

Ο Justin Bieber, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τη σύζυγό του, Hailey Baldwin, σχολίασε ότι ακόμα αγαπάει τη Selena κι ότι πάντα θα έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, όμως η Hailey είναι η γυναίκα του. Πιο συγκεκριμένα, για να το πάρουν οι fans του απόφαση, είπε: «Χωρίς αμφιβολία αγαπούσα και αγαπώ τη Selena. Πάντα θα έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, αλλά είμαι απίστευτα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου και είναι απόλυτα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ που μου έχει συμβεί ποτέ. Τελεία».

Justin Bieber: Η απάντηση της Selena

Μετά το παραπάνω σχόλιο, η Selena ανέβασε μία throwback φωτογραφία από το 2018, στην οποία φοράει ένα υπέροχο κατακόκκινο φόρεμα και δείχνει πιο γοητευτική και δυναμική από ποτέ. Στην παρούσα φάση, κι απ’ όσα ξέρουμε σήμερα, η τραγουδίστρια φαίνεται να μην είναι σε σχέση και να εστιάζει στον εαυτό της και στο πώς θα νιώσει εκείνη καλά.

 

Exit mobile version