Cure: Ο “κρύος” Robert Smith και η… ακραία χαρούμενη δημοσιογράφος έγιναν viral

ΚΟΣΜΟΣ

Cure: Ο “κρύος” Robert Smith και η… ακραία χαρούμενη δημοσιογράφος έγιναν viral

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Cure: Ο frontman των Cure δεν ήταν το ίδιο ενθουσιασμένος με την δημοσιογράφο και η ατάκα του έγινε viral.

02.04.2019 | 15:24

Cure: Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το σχόλιο που έκανε ο Robert Smith σε μια Αμερικανίδα δημοσιογράφο, η οποία επιχείρησε να πάρει δηλώσεις από τον frontman των Cure για την πρόσφατη ένταξη της θρυλικής μπάντας στο Rock & Roll Hall of Fame.

Ο Robert Smith και η παρέα του παρευρέθησαν στην επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο μουσείο της Νέας Υόρκης την περασμένη Παρασκευή, ως τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς. 

Εκεί ο Βρετανός σταρ βρέθηκε αντιμέτωπος με την δημοσιογράφο, η οποία έδειχνε να πετάει από τη χαρά της που η gothic rock μπάντα εντάχθηκε στο Rock & Roll Hall of Fame, μια μεγάλη τιμή για κάθε συγκρότημα.

Η αντίθεση ανάμεσα στον ενθουσιασμό της δημοσιογράφου και το ύφος του 59χρονου Robert Smith, ήταν από μόνη της αστεία. Ωστόσο η συνομιλία τους απογείωσε την στιγμή, με την κοπέλα να προσπαθεί να πάρει μια χαρούμενη δήλωση από τον Smith και εκείνον να δίνει την πιο βρετανική απάντηση που θα μπορούσε.

«Συγχαρητήρια στους Cure, τα νέα μέλη του Rock & Roll Hall of Fame από το 2019! Είσαι τόσο ενθουσιασμένος όσο νιώθω εγώ;» ρωτάει η ρεπόρτερ με χαρά.

«Κρίνοντας από αυτό που ακούω, όχι», απάντησε αφήνοντάς την… σύξυλη.

Το κλιπ του σύντομου διαλόγου έγινε viral, με πολλούς χρήστες του twitter να χαρακτηρίζουν τον διάλογο «το πιο αστείο ξεκίνημα συνέντευξης» που έχουν δει ποτέ και να συγχαίρουν τον Smith που, τόσα χρόνια μετά, παραμένει αυθεντικός.

Οι Cure θα βρεθούν στην Αθήνα τον Ιούλιο 2019, μια συναυλία που περιμένει το φανατικό κοινό τους.

https://twitter.com/RNRReceipts/status/1112408365043499009?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1112408365043499009&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F878128%2Fo-robert-smith-ton-cure-sunadise-mia-uperenthousiodi-dimosiografo-kai-i-epiki-ataka-tou-egine-viral%2F

Exit mobile version