Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σπανούλης: Γιατί αποφάσισα να φύγω από τον Παναθηναϊκό και να πάω στον Ολυμπιακό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σπανούλης: Γιατί αποφάσισα να φύγω από τον Παναθηναϊκό και να πάω στον Ολυμπιακό

Σπανούλης: Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010.

Σπανούλης: Καλεσμένος του Τζο Αρλάουκας στο «The Crossover Podcast» ήταν ο Βασίλης Σπανούλης.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή του να αφήσει τον Παναθηναϊκό και να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό, για το πότε σκοπεύει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αλλά και για πολλά ακόμη.

Σπανούλης: Γιατί πήγα στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010 

«Ήταν η κατάλληλη ομάδα την κατάλληλη στιγμή για μένα. Έτσι σκέφτηκα. Η καρδιά μου είπε να το κάνω. Ήταν μία καθαρή απόφαση. Το σκέφτηκα και είπα: Είναι το πεπρωμένο μου. Το κάρμα μου. Θα το ακολουθήσω. Έχω μεγάλη, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό μου πως μπορώ να πετύχω. Γι’ αυτό πήρα την απόφαση. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, απλά επειδή θέλεις να πας εκεί. Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση, επειδή γνωρίζεις πόση πίεση θα αντιμετωπίσεις από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έβλεπαν κάποιον που θα τους οδηγούσε στους τίτλους, αλλά και αντίστοιχα τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού επειδή έφυγες από την ομάδα τους».

Ηχητικό:

Σπανούλης: Πήρε εξιτήριο

Περίοδος αποθεραπείας από σήμερα (2/4) για τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε χθες στο πόδι, επέστρεψε στο σπίτι του και θα ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα αποκατάστασης που θα διαρκέσει περίπου έξι μήνες.

Ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη αποτέλεσε ένα «ισχυρό» πλήγμα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος και είναι αναγκασμένος να στερηθεί τον αρχηγό του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο ίδιος ο Λαρισαίος γκαρντ πάντως, έστειλε μήνυμα για την επάνοδό του στα παρκέ, με μία φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο Metropolitan, στην οποία και έγραψε: «Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση σας και τα μηνύματά σας σε μια δύσκολη στιγμή της καριέρας μου!! Να είστε σίγουροι ότι θα κάνω τα πάντα να επιστρέψω πιο δυνατός από πριν».

Η φωτο που ανέβασε:

Λίγο αργότερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα και μία… αστεία φωτογραφία του από το αυτοκίνητο. 

Δείτε ακόμη:

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Καταχειροκροτήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, όταν πήγε να τον αποχαιρετήσει

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις