Facebook σχόλια: Μεγάλη αλλαγή, κάνει τα πράγματα πιο εύκολα

PLUS

Facebook σχόλια: Μεγάλη αλλαγή, κάνει τα πράγματα πιο εύκολα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Facebook σχόλια: Πολλοί χρήστες αν και λατρεύουν το Facebook, βαριούνται παράφορα να σχολιάσουν ή και να "αντιδράσουν".

01.04.2019 | 18:12

Facebook σχόλια: Μία μικρή, αλλά σχεδόν “θαυματουργή” νέα επιλογή στο Facebook, παρακινεί τους χρήστες της πλατφόρμας να “αντιδράσουν” ή να σχολιάσουν σε μία φωτογραφία ή ένα video.

Πολλοί, παρόλο που τους αρέσει μία ανάρτηση, δεν μπαίνουν στον κόπο να σχολιάσουν ή έστω να επιλέξουν μία από τις “αντιδράσεις”, μόνο και μόνο γιατί… βαριούνται.

Τώρα όμως, ο τρόπος που σχολιάζουμε φωτογραφίες στο Facebook, γίνεται πιο γρήγορος.

Όπως βλέπουμε στο παράδειγμα, το οποίο κοινοποίησε ο social strategist Moshe Isaacian, η νέα επιλογή σου επιτρέπει να κάνεις tap παρατεταμένα στο Reactions bar, εκεί δηλαδή που κάνεις τις αντιδράσεις σου, να επιλέξεις το reaction που θέλεις και να κάνεις κι ένα σχόλιο αν επιθυμείς.

Δηλαδή, μαζί με τα reactions θα σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις και ένα comment, σε μια μπάρα που θα εμφανίζεται ακριβώς κάτω από τα διάφορα reactions.

Προς το παρόν, αφού κάνεις reaction σε μια φωτογραφία, θα πρέπει να πας κάτω από τη φωτογραφία στο κουτάκι και να αφήσεις το σχόλιό σου. Τώρα θα μπορείς απλώς να αφήσεις το σχόλιό σου κρατώντας παρατεταμένα τη μπάρα με τα reactions.

Αυτό απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια και είναι πιο γρήγορο, με αποτέλεσμα να αυξήσει ίσως την αλληλεπίδραση των χρηστών μέσω Facebook κάτι που είναι και ο στόχος της πλατφόρμας.

Οι δοκιμές γίνονται και θα είναι διαθέσιμες προς όλους.

Exit mobile version