Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοκολατάκια – χασισέλαιο: Εντοπίστηκε εργαστήριο τυποποίησης – 4 συλλήψεις
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκολατάκια – χασισέλαιο: Εντοπίστηκε εργαστήριο τυποποίησης – 4 συλλήψεις

Σοκολατάκια - χασισέλαιο: Εντόπισαν εργαστήριο τυποποίησης χασισελαίου σε... σοκολατάκια στη Γλυφάδα.

Σοκολατάκια – χασισέλαιο: Εργαστήριο τυποποίησης… χασισελαίου σε “σοκολατάκια”, ανακάλυψαν και κατέσχεσαν στη Γλυφάδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λευκάδας!

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο αστυνομικών της Λευκάδας με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας συνελήφθησαν, διαδοχικά, δύο ημεδαποί, 55 και 52 ετών, αντίστοιχα.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Εξοπλισμός παρασκευής χασισελαίου 

Αρχικά εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 52χρονος, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 22,5 γραμμαρίων.

Στην συνέχεια, σε έρευνα, που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην κατοικία του 55χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, καθώς και εξοπλισμός παρασκευής χασισελαίου.

Τα πενήντα “σοκολατάκια” με το χασισέλαιο 

Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν:

ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (1.214) γραμμαρίων,

50 «σοκολατάκια» με χασισέλαιο βάρους 160 γραμμαρίων,

συσκευασία με χασισέλαιο βάρους 20 γραμμαρίων

μία ξύλινη μήτρα εξαγωγής χασισέλαιου

δύο ατμοποιητές κάνναβης με εξαρτήματα

τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και

ένα κινητό τηλέφωνο.

Δικογραφία για την υπόθεση 

Για την υπόθεση, σχηματίσθηκε δικογραφία  σε βάρος των συλληφθέντων, κατά περίπτωση, κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, για παραβάσεις που σχετίζονται με την νομοθεσία των ναρκωτικών ουσιών.

Σε πλατεία Αμερικής, Βικτωρίας και Άγιο Παντελεήμονα 

Στο πλαίσιο άλλης αστυνομικής επιχείρησης , αυτή τη φορά στο κέντρο της Αθήνας, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται ότι αποθήκευαν και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην Πλατεία Αμερικής, στην Πλατεία Βικτωρίας και στον Άγιο Παντελεήμονα.

Τι κατασχέθηκε 

Κατασχέθηκαν συνολικά τρία κιλά κιλά και 449,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 2.940 ευρώ, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας, έξι  κινητά τηλέφωνα και συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις