Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μουρίνιο: Η Μπάγερν τον έχει βάλει στο μάτι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουρίνιο: Η Μπάγερν τον έχει βάλει στο μάτι

Μουρίνιο: Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, η διοίκηση της Μπάγερν εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση συνεργασίας στον Μουρίνιο.

Μουρίνιο: Ο Ζοσέ Μουρίνιο φιγουράρει στην πρώτη γραμμή της λίστας της Μπάγερν Μονάχου για τη διαδοχή του Νίκο Κόβατς στην τεχνική ηγεσία.

Ο Γερμανός φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας από τη νέα σεζόν και στο σύλλογο βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του.

Φαβορί μέχρι πρότινος έμοιαζε ο Τόμας Τούχελ, όμως η επικείμενη ανανέωση της συνεργασίας του με την Παρί μπλόκαρε τις διαθέσεις των «Βαυαρών».

Σύμφωνα με το «Footmercato», μετά τις εξελίξεις με τον 45χρονο η Μπάγερν έχει στρέψει την προσοχή της αλλού και το τελευταίο όνομα που φέρεται να την απασχολεί είναι αυτό του Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2018 και την απομάκρυνσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στους πάγκους το καλοκαίρι.

Πιθανότερος προορισμός έδειχνε η Γαλλία, όμως πλέον το ενδιαφέρον της Μπάγερν ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Μάλιστα ο προπονητής της Λιόν, Μπρούνο Ζενεσιό, με αφορμή τις φήμες πως ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να τον διαδεχτεί στον πάγκο της γαλλικής ομάδας, μίλησε με πολύ καλά λόγια.

«Μπορώ μόνο να σεβαστώ τον Μουρίνιο, γιατί όπου έχει πάει έχει καταφέρει να κερδίσει τρόπαια. Έχω μεγάλο σεβασμό για τους τίτλους που έχει κατακτήσει. Αναγνωρίζω τα όσα έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο, αν είναι να πετύχει στην Λιόν θα είμαι περήφανος που θα τον έχουμε στην ομάδα», είπε ο 52χρονος.

Μουρίνιο: Ο Σόλσκερ θα παίρνει τα… μισά!

Το νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε ν’ αποτελέσει τον νέο μόνιμο τεχνικό της ομάδας, τον κάνει τον 3ο πιο καλά αμειβόμενο προπονητή στην Premier League.

Ο Μουρίνιο έπαιρνε τα διπλάσια για να… κάνει άνω – κάτω τ’ αποδυτήρια!

Με το ποσό που κυκλοφορεί ότι έχει πλέον λαμβάνειν ως ετήσιο μισθό, ο Σόλσκιερ παίρνει καλύτερα χρήματα από τους Κλοπ, Έμερι και Σάρι, ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα παίρνει τα διπλάσια από εκείνον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σόλσκιερ, δείχνει ξεκάθαρα πως είναι ικανοποιημένος απλά και μόνο που βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποδέχθηκε την πρόταση με τα μισά χρήματα από αυτά που είχαν προσφερθεί στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις