Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τοπαλούδη – Ροδίτης: Κυνικός ο 21χρονος, έκανε “πλάκα” στην ανακρίτρια (vid)
ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Τοπαλούδη – Ροδίτης: Κυνικός ο 21χρονος, έκανε “πλάκα” στην ανακρίτρια (vid)

Τοπαλούδη - Ροδίτης: Ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, θέλησε να αντιμετωπίσει με ειρωνεία και κάποιου είδους χιούμορ, την κατάσταση.

Τοπαλούδη – Ροδίτης: Ο 21χρονος Ροδίτης κρατείται, όπως και ο 19χρονος Αλβανός συγκατηγορούμενός του για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, στις φυλακές Γρεβενών.

Μετά από αίτημα της ανακρίτριας Ρόδου, μεταφέρθηκε στην ανακρίτρια Γρεβενών για να δώσει τους κωδικούς δυο e-mail που διατηρεί καθώς και της σελίδας του στο Facebook.

Η προκλητική του στάση άφησε άφωνη την ανακρίτρια.

Χαρακτηριστικός ο διάλογος που είχαν ο 21χρονος κατηγορούμενος και η ανακρίτρια, όπως τον μετέδωσε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Ανακρίτρια: «Τι έχετε να δηλώσετε;»

Κατηγορούμενος: «Επιτέλους ελεύθερος!»

Ανακρίτρια: «Τι εννοείτε;»

Κατηγορούμενος: «Αποφυλακίζομαι. Τι; Δεν αποφυλακίζομαι;»

Ανακρίτρια: «Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ»

Κατηγορούμενος: «Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος Ροδίτης αρνήθηκε να δώσει τους κωδικούς του σε αντίθεση με τον 19χρονο Αλβανό και συμπληρωματική απολογία χωρίς την παρουσία δικηγόρου.

Έτσι, η οικογένειά του όρισε νέο δικηγόρο Αθηνών, ο οποίος θα πάει στα Γρεβενά για να συνοδεύσει τον κατηγορούμενο ξανά στο ανακριτικό γραφείο.

Ο 21χρονος Ροδίτης επιμένει ότι είναι αθώος. Με τον 19χρονο συγκατηγορούμενό του δεν έχουν καμία επαφή στις φυλακές, αφού βρίσκονται σε κελιά μακριά το ένα από το άλλο.

Προαυλίζονται ξεχωριστά, ενώ ο Έλληνας κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, εμφανίζει κυκλοθυμική συμπεριφορά, έχει πάρει κιλά ενώ πολλές φορές αρνείται ακόμη και να μιλήσει στους γονείς του.

Οι αρχές ρίχνουν το βάρος στα κινητά και τους λογαριασμούς των δυο κατηγορούμενων, αφού από τις έρευνες στους υπολογιστές της Ελένης δεν προέκυψαν στοιχεία.

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις