Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «The Mall Athens»: Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο – Αυτοκτονία «βλέπουν» οι Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

«The Mall Athens»: Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο – Αυτοκτονία «βλέπουν» οι Αρχές

«The Mall Athens»: Συναγερμός το βράδυ της Τετάρτης, όταν μία γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου «The Mall».

«The Mall Athens»: Νεκρή η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο του Athens Mall στο Μαρούσι το βράδυ της Τετάρτης (27.03.2019).

Στο σημείο είχε σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο, ωστόσο όπως φάνηκε ήταν απλά για να εξακριβωθεί ο θάνατός της, ο οποίος μάλλον ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 40-45 ετών.

Όλα αυτά την ώρα που το εμπορικό κέντρο είχε πολύ κόσμο, με τους διερχόμενους όπως είναι φυσικό να παθαίνουν σοκ από τα όσα αντίκρισαν.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια του περιστατικού, καθώς μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν πρόκειται για πτώση κατά λάθος, εάν πρόκειται για αυτοκτονία η εάν κάποιος την έσπρωξε.

«The Mall Athens»: Η ανακοίνωση της εταιρείας για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας

Τη θλίψη της για τον θάνατο γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού καταστήματος The Mall Athens στο Μαρούσι εξέφρασε η Lamda Development, με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν.

Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

Μαρτυρία

«Είμαι από πάνω στις κυλιόμενες και υπήρχε μία αναστάτωση. Βρίσκω έναν κύριο  και μου είπε ότι έπεσε μία γυναίκα, εγώ μου λέει άκουσα το μπαμ, με το που μπήκα μέσα στο Mall.  Κοιτάω, μου λέει, κάτω στον πρώτο όροφο, από τον τρίτο έπεσε και δεν υπήρχαν, μου είπε, αίματα. Ήταν πάρα πολύ άσπρη. Ήρθε μου είπε αστυνομία και μετά εμάς μα διώχνανε. Δεν μας άφηναν να κάτσουμε και να κοιτάμε κάτω και έχουν κλείσει τις εισόδους. Λένε μάλιστα ότι δεν ξέρουν αν είναι ατύχημα ή αυτοκτονία», δήλωσε στο protothema.gr γυναίκα που βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο τη στιγμή του τραγικού περιστατικού.

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Φωτεινή Δάρρα ήταν με την κόρη της στο εμπορικό -Είδε την νεκρή γυναίκα

Σοκαρισμένη είναι η Φωτεινή Δάρρα καθώς ήταν παρούσα στην τραγωδία στο Μαρούσι.

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως ήταν με το παιδί της στο εμπορικό κέντρο και το τράβηξε να μην δει το συμβάν.

«Τράβηξα το παιδί να μην δει το θέαμα… Ο Θεός να βάλει το χέρι του!» έγραψε στα social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις