Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 3: Ποιος αποχώρησε – Κατέρρευσε ο Κυριάκος Πελεκάνος (vid)
LIFESTYLE

Survivor 3: Ποιος αποχώρησε – Κατέρρευσε ο Κυριάκος Πελεκάνος (vid)

Survivor 3: Ακόμη δεν μπήκε, αποχώρησε από το Survivor ο ποδοσφαιριστής, στο χθεσινό (26/3) επεισόδιο.

Survivor 3: Το ταξίδι του Πάτρικ Ογκουνσότο στο Survivor 3 κράτησε μόνο λίγες ημέρες, καθώς ο παίκτης από τη Νιγηρία αποχώρησε από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 3: Όταν ο Πάτρικ Ογκουνσότο έγινε έξαλλος

Σε προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τον Πάτρικ Ογκουνσότομε να τα παίρνει στο κρανίο με τον Τόνι Σταυράτη. Οι Έλληνες παίκτες του Survivor πήραν μέρος σε ατομικό αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία με φίλους.

Όπως φάνηκε, οι παίκτες που είχαν παιδιά ζήτησαν, σε περίπτωση που χάσουν, να μην τους επιλέξουν οι νικητές για να απολαύσουν το έπαθλο, αλλά να πάνε αυτοί που θέλουν να μιλήσουν με φίλους.

Με την προϋπόθεση, όμως, στην επόμενη δοκιμασία που το έπαθλο θα είναι επικοινωνία με την οικογένεια, αν χάσουν να τους επιλέξουν οι νικητές για να δουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους.

Ο Τόνι ήταν ένας από τους νικητές στο έπαθλο, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος έχασε επίτηδες, προκειμένου να δώσει τη θέση του σε έναν άλλον.

Και… αγρίεψε:

Πάτρικ Ογκουνσότο: Δε χορταίνουμε να βλέπουμε το βιντεάκι που τον έκανε διάσημο:

Survivor 3: Λιποθύμησε ο Πελεκάνος

Ο Κυριάκος Πελεκάνος έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε έξω από την καλύβα της ελληνικής ομάδας του Survivor.

Ο Κύπριος δεν αισθανόταν καθόλου καλά, όπως και άλλοι συμπαίκτες του και σε αυτό φαίνεται πως έπαιξε ρόλο η μεγάλη ποσότητα καβουριών που κατανάλωσαν, τα οποία τους προκάλεσαν δηλητηρίαση.

Αμέσως όλοι οι παίκτες έτρεξαν δίπλα του, προκειμένου να τον βοηθήσουν και πανικοβλημένοι φώναζαν τον γιατρό.

Ο Κυριάκος συνήλθε, ωστόσο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και όπως ήταν φυσικό δεν έδωσε το παρών στο συμβούλιο του νησιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις