Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νίκος Παππάς αποδοκιμασίες: “Δεν βρέχει, φτύσιμο είναι – Πήγαινε για καμιά μπύρα με τον Πετσίτη”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Παππάς αποδοκιμασίες: “Δεν βρέχει, φτύσιμο είναι – Πήγαινε για καμιά μπύρα με τον Πετσίτη”

Νίκος Παππάς αποδοκιμασίες: Η πρώην πρόεδρος της Βουλής με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζει τα γιουχαΐσματα στο Κιλκίς και τη Βέροια.

Νίκος Παππάς αποδοκιμασίες: Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές αποδοκιμάστηκε ο Νίκος Παππάς, κατά την περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα, τις προηγούμενες ημέρες.

Η παρουσία του προκάλεσε αντιδράσεις σε πολίτες που ήταν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Παππάς προσπάθησε να δώσει τη δική του διάσταση σε όλα όσα έγιναν κατά την περιοδεία του, λέγοντας ότι ήταν μια μικρή ομάδα περιθωριακών και φασιστών που του επιτέθηκαν λεκτικά.

Το όλο σκηνικό, καθώς αποδεικνύει ότι είναι έκδηλη η οργή των Βορειοελλαδιτών κατά της κυβέρνησης, προκάλεσε πολλές συζητήσεις και σχόλια.

Ένα από αυτά και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία προέτρεψε τον Νίκο Παππά αντί για περιοδείες να πάει για «μπύρες με τον Πετσίτη».

«Νίκο Παππά, δεν βρέχει, φτύσιμο είναι. Και το βλέπουμε όλοι» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η πρώην πρόεδρος της Βουλής, σημειώνοντας: «Άσε τις περιοδείες και πήγαινε για μπύρες με τον Πετσίτη, αν δεν έχει κλεισμένα ραντεβού με οικονομικούς παράγοντες σήμερα».

Η ανάρτησή της:

Οι αποκαλύψεις της Ζωής παλιότερα για τη σχέση Παππά – Πετσίτη:

Δείτε ακόμη: 

Νίκος Παππάς: Η αλήθεια πονάει, αλλά η Μακεδονία πριν ήταν ξακουστή ως “των γειτόνων” (vid)

Η καυτή Βίκυ Καρνέζη, για τον φίλο του Μαξίμου, Μανώλη Πετσίτη – “Ευλογία που τον βρήκα” (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις