Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νάταλι Θάνου: Επέστρεψε και είναι πιο σέξι από ποτέ – Η εκρηκτική εμφάνιση στον Αρναούτογλου
LIFESTYLE

Νάταλι Θάνου: Επέστρεψε και είναι πιο σέξι από ποτέ – Η εκρηκτική εμφάνιση στον Αρναούτογλου

Νάταλι Θάνου: Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τα πέντε χρόνια απουσίας της, αλλά και την επιστροφή της.

Νάταλι Θάνου: Την εντυπωσιακή Νάταλι Θάνου φιλοξένησε στο πλατό του «The 2night Show»  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τα πέντε χρόνια απουσίας της, αλλά και την επιστροφή της πλέον με το τραγούδι «All again».

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η Νάταλι Θάνου η δισκογραφική της εταιρία το πρότεινε για την Eurovision, αλλά τελικά το θέμα δεν προχώρησε.

«Επιστρέφω μετά από πέντε χρόνια. Μόλις γέννησα σταμάτησα να εμφανίζομαι, σταμάτησα να τραγουδάω, σταμάτησα να ταξιδεύω. Ήταν φυσιολογικό να αφοσιωθώ στο μωρό. Το καινούριο μου τραγούδι είναι το “All again”. Ήρθε η πρόταση από την δισκογραφική, άκουσα το κομμάτι και μου άρεσε πάρα πολύ. Επίσης μου είπαν ότι θέλουν να το στείλουν στη Eurovision και είπα να το προσπαθήσουμε. Το πρότεινε το τραγούδι η δισκογραφική, αλλά τελικά δεν…», δήλωσε η Νάταλι Θάνου.

Απολαύστε την:

Νάταλι Θάνου: Το τραγούδι «All again» το οποίο προτάθηκε και για τη Eurovision

Νάταλι Θάνου: Ερωτευμένη με τους άντρες της

Το πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στα Playmate του Star το 2007, όπου και κέρδισε την πρώτη θέση.

Από τότε ακολούθησαν δεκάδες φωτογραφήσεις, ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και τρία singles, μιας και η sexy Νάταλι αποφάσισε να κάνει στροφή στο τραγούδι.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, η ζωή της έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό. Το πρώην μοντέλο είναι πλέον μία τρυφερή μητέρα και αφοσιωμένη σύζυγος.

Η Νάταλι απέκτησε με τον άντρα της ζωής της και γνωστό επιχειρηματία, Δημήτρη Καρέλα ένα πανέμορφο γιο, τον Άρη, ο οποίος είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Τώρα, μάλιστα, που ο μικρός Άρης αρχίζει να μεγαλώνει, η Νάταλι Θάνου αποφάσισε να ξεκινήσει να κάνει πράγματα για τον εαυτό της.

Ένα από αυτά είναι η δημιουργία του προσωπικού της blog «Natali’s Blog», στο οποίο γράφει αποκλειστικά η ίδια θέματα που αφορούν τη ζωή της, τις μαμάδες, συνταγές αλλά και ταξιδιωτικά άρθρα.

Όσο για τον άντρα της που δεν τον βλέπουμε ποτέ, είχε δηλώσει στο TLife:

“Είμαστε πολύ καλά και πολύ ερωτευμένοι! Ναι, δεν τον βλέπετε καθόλου αλλά μακάρι να τον βλέπατε, εγώ θέλω πολύ.

Δεν θέλει καθόλου να βγαίνει στα social media, σε αντίθεση με εμένα που είμαι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σέβομαι πολύ τον άντρα μου που δεν θέλει να ασχολείται με τα social media, είναι ένα χαρακτηριστικό του που μου αρέσει πολύ.

Αλλά για αυτό τον λόγο, όλοι νομίζουν ότι έχουμε χωρίσει. Δεν έχουμε χωρίσει, απλά δεν του αρέσει καθόλου η δημοσιότητα. Φυσικά είναι κάτι που το σέβομαι”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις