Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπάρκουλης: Ο γιος του Ανδρέα, σε μια πολύ συγκινητική συνέντευξη – Ο “γέρος” πατέρας του και οι αφόρητοι πόνοι (vid)
LIFESTYLE

Μπάρκουλης: Ο γιος του Ανδρέα, σε μια πολύ συγκινητική συνέντευξη – Ο “γέρος” πατέρας του και οι αφόρητοι πόνοι (vid)

Μπάρκουλης: Ο 17χρονος σήμερα Νίκος μίλησε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη για τον πατέρα του, αλλά και το πρόβλημα υγεία που αντιμετώπισε η μητέρα του και ο ίδιος.

Μπάρκουλης: Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε τον Νίκο Μπάρκουλη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” το βράδυ της Τρίτης.

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη μίλησε για πρώτη φορά και αποκάλυψε πώς νιώθει που έχει ένα «βαρύ» επώνυμο για τον ελληνικό κινηματογράφο. Πώς αντιδρούσε όταν οι συμμαθητές του αποκαλούσαν τον πατέρα του γέρο;

Ο 17χρονος σήμερα Νίκος μίλησε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη για τον πατέρα του, αλλά και το πρόβλημα υγεία που αντιμετώπισε η μητέρα του και ο ίδιος.

Ο νεαρός αποκάλυψε ότι πάσχει από τη νόσο του Crohn, ένα αυτοάνοσο νόσημα που τον ταλαιπωρεί από την ηλικία των 11 ετών. «Μου είχε σταματήσει την ανάπτυξη και έχανα μόνο κιλά. Είχα πόνους απίστευτους.

Έχασα την πρώτη γυμνασίου και ούτε από το κρεβάτι δεν μπορούσα να σηκωθώ» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ακόμη αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε η μητέρα του όταν εκείνος ήταν 10 ετών.

«Η μητέρα μου, όταν ήμουν 10 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο στη μήτρα και έκανε αφαίρεση.

Όταν όλοι νομίζουν ότι έχω την περιουσία του πατέρα μου και ότι περνάω καλά, δεν ξέρει κανείς τι έχω πολεμήσει για να χαμογελάω. Πολέμησα με τον εαυτό μου για να είμαι δυνατός δίπλα στην μητέρα μου. Έπρεπε να κλείσω τον διακόπτη με τα αισθήματά μου για να είμαι δυνατός δίπλα της».

Παλαιότερα ο μικρός Νίκος είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την τελευταία συμβουλή που του έδωσε ο πατέρας του:

«Ο πατέρας μου, πριν φύγει με συμβούλεψε να είμαι καλός άνθρωπος! Δεν μιλάγαμε πολύ γιατί δεν ήθελα να τον κουράζω…».

«Μεγάλωσα απότομα και έχω τη μαμά μου κορώνα στο κεφάλι μου», δήλωσε για τη μητέρα του, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί καν να διανοηθεί τι θα γίνει αν εκείνη πάθει κάτι κακό.

Δείτε το βίντεο:

Πρόσφατα μάλιστα, η γυναίκα που είχε δημιουργήσει “σκάνδαλο” με τον μεγάλο Ανδρέα Μπάρκουλη, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso.

Η Ματούλα, κόρη αξιωματικού του Παπάγου και μετέπειτα του Καραμανλή, δημιούργησε μεγάλο σκάνδαλο μόλις στα 15 της χρόνια, όταν, έγινε γνωστός ο ερωτάς της με τον γόη του ελληνικού κινηματογράφου.

Στα δεκατρία μου το έσκαγα από το 6ο Γυμνάσιο Θηλέων, στην Κυψέλη, όπου πήγαινα και παρακολουθούσα τα γυρίσματα διάφορων ταινιών. Εκεί γνωρίστηκα με τον Ανδρέα Μπάρκουλη – την εποχή του «κορίτσια ο Μπάρκουλης!» – και ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που με είδε ως παιδί και δεν ήθελε να με…πηδήξει! Στα δεκαπεντέμισι έγινε κι αυτό. Το έκανα γιατί το ήθελα και χαίρομαι που την παρθενιά μου την πήρε ένας τέτοιος άνθρωπος!

Η αποβολή από το σχολείο ήταν μεγάλο πλήγμα για τον αυστηρό πατέρα της, ο οποίος την οδήγησε τρεις μέρες στο κρατητήριο προκειμένου να καταθέσει ότι ο Μπάρκουλης πήγε με μια ανήλικη.

Στη συνέχεια την έκλεισε σε αναμορφωτήριο, όμως ούτε εκεί αποκάλυψε το όνομα του αγαπημένου της.

«Αν το έκανα θα καταστρεφόταν η καριέρα του», λέει. Ο Μπάρκουλης έμεινε φίλος της ως το τέλος της ζωής του.

«Με αγαπούσε ο Ανδρέας. Καταπληκτικός άνθρωπος και εξαιρετικός φίλος», λέει σήμερα στο «Gala

“Πολύ καλό παιδί. Άφραγκος μια ζωή, γιατί είχε μάθει να δίνει στους άλλους και όχι να παίρνει. Όταν ήτανε στο πικ της καριέρας του πέρασε πολλά κι αυτός, γιατί ήπιε ένα τσιγαριλίκι”, κατέληξε η Ματούλα, που δεν ήθελε ποτέ να έχει επίθετο…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις