Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντώνης Κανάκης ΣΥΡΙΖΑ: Οι Ράδιο Αρβύλα τα “χώνουν” ξανά στην κυβέρνηση (vid)
LIFESTYLE

Αντώνης Κανάκης ΣΥΡΙΖΑ: Οι Ράδιο Αρβύλα τα “χώνουν” ξανά στην κυβέρνηση (vid)

Αντώνης Κανάκης ΣΥΡΙΖΑ: Η αδιανόητη δήλωση του Γιώργου Κυρίτση "πως δεν έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ", προκάλεσε την έκρηξη του Αντώνη Κανάκη.

Αντώνης Κανάκης ΣΥΡΙΖΑ: Ο παρουσιαστής ξέσπασε στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα για τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος είχε πει στην ΕΡΤ πως «δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ».

«Με αυτούς έχουμε μπλέξει άσχημα. Θέλει ψυχραιμία! Το έχουμε πει χιλιάδες φορές, παρακολουθούμε και ως πολίτες, όπως όλοι οι Έλληνες, αυτό το τσίρκο που λέγεται πολιτική σε αυτή τη χώρα, αυτή την κωμωδία που ξεπερνάει την οποιαδήποτε κωμική απόπειρα, αυτό το αρχαίο δράμα, το τραγικό αυτό πράγμα… Πάρα πολλά χρόνια και ως σατιρική εκπομπή, αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό, τα πράγματα που έχουν ακούσει τα αυτάκια μας…

Την προηγούμενη εβδομάδα ακούσαμε από κυβερνητικά χείλη πόσο καλό είναι οι προληπτικές προσαγωγές, πόσο καλό είναι δηλαδή να συλλαμβάνουμε τους Έλληνες πολίτες με την υποψία ότι μπορεί να κάνουν κάτι κακό.

Και αυτή την εβδομάδα ακούσαμε αυτό το μαγικό…», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και προβλήθηκε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Κυρίτση.

«Ναι, ναι, οι άνθρωποι εκεί στη Marfin, θυμάστε τότε, από κρυολόγημα είχαν πάει, ρεντίκολα, ε ρεντίκολα… Ήταν από τις πιο δύσκολες εκπομπές που είχαμε κάνει ποτέ γιατί έτυχε να είμαστε στον αέρα εκείνη τη μέρα. Και βγαίνουν πάλι επίσημα κυβερνητικά χείλη και λένε “σε αυτή τη χώρα δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ”», είπε κλείνοντας ο Αντώνης Κανάκης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα “χώνει” άγρια στον ΣΥΡΙΖΑ

Στην προηγούμενη εκπομπή, ο Αντώνης Κανάκης επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση για την κωμικοτραγική υπόθεση των προληπτικών προσαγωγών:

Ακούστε την τραγική δήλωση του Γιώργου Κυρίτση:

Δείτε ακόμη:

Προληπτικές προσαγωγές Γιαννιτσά: Έξαλλος ο Κανάκης – “Ό,τι πιο φασιστικό, είναι για το ψυχιατρείο”

Ο Αντώνης Κανάκης μιλάει ανοιχτά για τον Αλέξη Τσίπρα

Κυρίτσης μολότοφ: Μετά από μία μέρα θυμήθηκε να απολογηθεί για την άθλια δήλωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις