Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμμένος Κοτζιάς απειλές: “Προδότης, θα αποκαλύψω πράγματα που θα τον στείλουν φυλακή”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος Κοτζιάς απειλές: “Προδότης, θα αποκαλύψω πράγματα που θα τον στείλουν φυλακή”

Καμμένος Κοτζιάς απειλές: Ο πρώην ΥΠΕΘΑ χαρακτηρίζει τον πρώην ΥΠΕΞ «προδότη της Μακεδονίας».

Καμμένος Κοτζιάς απειλές: Απειλές προς τον Νίκο Κοτζιά, χωρίς να τον κατονομάζει, εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος μέσω Twitter, χαρακτηρίζοντάς τον «προδότη της Μακεδονίας».

Μάλιστα προαναγγέλλει πως θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις που θα τον οδηγήσουν στη φυλακή.

«Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω.

Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά», έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Η ανάρτηση του κ. Καμμένου έρχεται ως απάντηση στις δηλώσεις του Κοτζιά, σε συνέντευξή του στην Real News, που επιχείρησε να αποδομήσει το αφήγημα του πρώην υπουργού Άμυνας πως εξαπατήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα για τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Είχε συμφωνήσει εξαρχής να αρχίσει η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό µε στόχο να κλείσει το θέμα», είπε για τον κ. Καμμένο στη συνέντευξή του ο κ. Κοτζιάς.

Ο Πάνος Καμμένος, μέσω του tweet του, αποκάλυψε, επίσης, πως αναρρώνει αυτό το διάστημα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπεβλήθη σε εγχείρηση στο στομάχι για πολύποδα.

Σημειώνεται πως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ στα δικαστήρια.

Είχε προηγηθεί η συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά: 

Μιλώντας στη Realnews ο πρώην υπουργός Εξωτερικών είπε πως ο Πάνος Καμμένος είχε συμφωνήσει εξαρχής να αρχίσει η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό µε στόχο να κλείσει το θέμα.

Ειδικότερα, απαντώντας στην ερώτηση αν ισχύει η αναφορά του κ. Καμμένου πως είχε δεσμευτεί να υπογραφεί η συμφωνία για το ονοματολογικό πριν από τις εκλογές ο κ. Κοτζιάς υποστήριξε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «τα ήξερε όλα».

«Είχε ψηφίσει τις προγραμματικές της κυβέρνησης Τσίπρα, που ήδη τον Ιανουάριο του 2015 έθεταν ως στόχο την υλοποίηση μιας πολιτικής σύνθετης ονομασίας», επισήμανε και υπενθύμισε ότι «το ίδιο είχε κάνει και ως υφυπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή»

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Κοτζιά ο κ. Καμμμένος «είχε συμφωνήσει εξαρχής να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με στόχο να κλείσει το θέμα».

«Γνώρισε, δε, ότι αυτή η συμφωνία είχε χρονοδιαγράμματα», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς σχετικά και για τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για το διαγωνισμό με τις βίζες, ο κ. Κοτζιάς σημείωσε ότι ήταν ο ίδιος που ανακάλυψε «δεκάδες σκάνδαλα και για βίζες» και πως αυτός ήταν που έστειλε όλες τις υποθέσεις στα δικαστήρια και υπάρχουν σήμερα σημαντικές αποφάσεις τους, ακόμα και φυλάκιση (πρώην πια) υπαλλήλων του υπουργείου.

«Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και θα αποδειχθούν πανηγυρικά ως ψεύδη στα δικαστήρια», υποστήριξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις