Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δημοτικές εκλογές 2019 Μπακογιάννης υποψήφιοι: Ένας “θρύλος” του ποδοσφαίρου στο ψηφοδέλτιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές 2019 Μπακογιάννης υποψήφιοι: Ένας “θρύλος” του ποδοσφαίρου στο ψηφοδέλτιο

Δημοτικές εκλογές 2019 Μπακογιάννης υποψήφιοι: Ο Σεϊταρίδης φαίνεται ότι σκοπεύει να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά.

Δημοτικές εκλογές 2019 Μπακογιάννης υποψήφιοι: Ένας από τους θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, φαίνεται ότι θα… λάβει θέση στο ψηφοδέλτιό του, ο Κώστας Μπακογιάννης στο συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» για τον δήμο της Αθήνας.

Ο Έλληνας διεθνής μπακ έχει επιδείξει τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα με παρουσία στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό, αλλά και «χρυσές» μετεγγραφές σε Πόρτο, Ντιναμό Μόσχας και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Επίσης ήταν βασικό στέλεχος και εκ των κορυφαίων της Εθνικής Ελλάδας στο «θαύμα» της Πορτογαλίας και την κατάκτηση του Euro 2004.

Τα τελευταία χρόνια πάντως, που έχει σταματήσει και το ποδόσφαιρο, ο Σεϊταρίδης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πρωτεύουσα, όντας συνιδιοκτήτης και του εστιατορίου Moma στο Θησείο.

Πλέον ο παλαίμαχος άσος, θα δοκιμάσει την τύχη του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Από τον χώρο του αθλητισμού όμως, στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη θα είναι ένα ακόμη γνωστό όνομα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα είναι και ο αθλητικογράφος Παύλος Παπαδημητρίου.

Δημοτικές εκλογές 2019 Μπακογιάννης υποψήφιοι: Και η Κατερίνα Γκαγκάκη!

Το πρωί του Σαββάτου η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» του Open TV και αποκάλυψε ότι θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο της Αθήνας με τον συνδυασμό στον οποίο ηγείται ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Ισχύει. Αποφάσισα ότι θα κατέβω με τον Κώστα Μπακογιάννη στις δημοτικές εκλογές. Την Αθήνα την αγαπάω περισσότερο από κάθε άλλη πόλη της Ευρώπης, οπουδήποτε και αν έχω ζήσει και είπα ΟΚ. Δεν ξέρω να σας πω για αξιώματα ή για συγκεκριμένα αντικείμενα, αλλά αν μπορώ να βοηθήσω να βοηθήσω. Αν φτάνει αυτό καλώς. Φαίνεται ότι μπορεί και να φτάνει».

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις