Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρινέλλα νοσοκομείο: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά από ατύχημα
LIFESTYLE

Μαρινέλλα νοσοκομείο: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά από ατύχημα

Μαρινέλλα νοσοκομείο: Η μεγάλη τραγουδίστρια βρισκόταν στο μαγαζί και ενώ κατευθυνόταν στο καμαρίνι της έπεσε από τις σκάλες και χτύπησε.

Μαρινέλλα νοσοκομείο: Εκτάκτως στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαρινέλλα μετά από ατύχημα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται.

Σύμφωνα με τον Αλ Γκίκα, τον στιλίστα της Έλενας Παπαρίζου η οποία εμφανίζεται μαζί με την μεγάλη ερμηνεύτρια, η Μαρινέλλα τραυματίστηκε χθες το απόγευμα.

Η μεγάλη τραγουδίστρια βρισκόταν στο μαγαζί και ενώ κατευθυνόταν στο καμαρίνι της έπεσε από τις σκάλες και χτύπησε.

Σύμφωνα με τον Αλ Γκίκα η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, έχει χτυπήσει τον γοφό της και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη που έχει υποστεί από την πτώση.

Οι χρήστες του διαδικτύου ανέφεραν κάτω από την ανάρτηση το ίδιο – ότι η τραγουδίστρια έχει χτυπήσει το γοφό της.

Χθες ήταν η τελευταία παράσταση για τους συντελεστές του σχήματος το οποίο αναγκάστηκε να φέρει σε πέρας τη βραδιά χωρίς τη μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφορία γύρω από την υγεία της τραγουδίστριας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος της Μαρινέλλας, μέσα από τα social media, έσπευσε να της ευχηθεί περαστικά.

Έτσι, λοιπόν, δημοσίευσε στα InstaStories του μια φωτογραφία που την είχε βγάλει σε κάποια προηγούμενη εμφάνισή της και έγραψε χαρακτηριστικά: «Περαστικά σου! Δίπλα σου!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις