Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ροζ κύκλωμα φοιτήτριες – μαθήτριες: Κορίτσια εκδίδονταν σε ξενοδοχεία της Αθήνας
ΕΛΛΑΔΑ

Ροζ κύκλωμα φοιτήτριες – μαθήτριες: Κορίτσια εκδίδονταν σε ξενοδοχεία της Αθήνας

Ροζ κύκλωμα φοιτήτριες - μαθήτριες: Εγκέφαλος του ροζ κυκλώματος, που δραστηριποιείτο την τελευταία τριετία, θεωρείται από την αστυνομία ένας φωτογράφος.

Ροζ κύκλωμα φοιτήτριες – μαθήτριες: Φοιτήτριες, ακόμη και μαθήτριες (!), είχαν παγιδευτεί στα δίχτυα ροζ κυκλώματος, τα μέλη του οποίου με χίλιες δυο υποσχέσεις, τις έπειθαν να εκπορνεύονται σε ξενοδοχεία της Aθήνας έναντι αμοιβής.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Επαγγελματίας φωτογράφος ο εγκέφαλος

Εγκέφαλος του ροζ κυκλώματος, που δραστηριποιείτο την τελευταία τριετία, θεωρείται από την αστυνομία ένας 45χρονος φωτογράφος, ο οποίος διέθετε σε πολυτελή κατοικία των Νοτίων Προαστίων οργανωμένο, επαγγελματικό στούντιο φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης!

Φωτογραφίες και βίντεο

Εκεί, σύμφωνα με τα στοιχεία της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της ασφάλειας Αττικής, φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε σε διάφορες προκλητικές πόζες, τις νεαρές, Ελληνίδες και αλλοδαπές καλλονές.

Άλλοτε γυμνές, άλλοτε ημίγυμνες.

Ανέβαζαν το υλικό σε ροζ ιστοσελίδα

Στη συνέχεια το ροζ υλικό με πρωταγωνίστριες τις φοιτήτριες, οι οποίες λάμβαναν και υποσχέσεις για προώθηση στις πασαρέλες ως μοντέλα, τις ανέβαζε με τους συνεργάτες του σε ροζ ιστοσελίδα.

Στα 130 ευρώ η ταρίφα

Εκεί τις έβλεπαν οι μυημένοι πελάτες του κυκλώματος, έκαναν την επιλογή τους μέσω του “γραφείου” που λειτουργούσε και τις συναντούσαν σε προκαθορισμένα ραντεβού, αντί 130 ευρώ τη συνεύρεση.

Βρήκαν και 17χρονη μαθήτρια Λυκείου 

Οι μαστρωποί “ψάρευαν” τις φοιτήτριες και τις μαθήτριες, ακόμη – η Αστυνομία βρήκε μια 17χρονη μαθήτρια Λυκείου η οποία είναι σε καθεστώς προστασίας- σε μπαρ, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, αλλά και μέσω κοινωνικών δικτύων.

Πόνταραν στα προβλήματά τους

Εντόπιζαν κορίτσια τα οποία αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα η προβλήματα σχέσεων με το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Υποσχέσεις πολυτελούς διαβίωσης

Στη συνέχεια είτε αποσπούσαν τη συναίνεσή τους με απατηλά μέσα, είτε τις παρέσυραν, με χρήματα και υποσχέσεις πολυτελούς διαβίωσης με σκοπό βέβαια να απασχοληθούν ως εκδιδόμενες για λογαριασμό τους.

Όταν έβρισκαν αντίσταση από τις κοπέλες, υπόσχονταν, λέει η Αστυνομία, ψευδώς, νόμιμη εργασία αλλά και απασχόλησή τους ως συνοδών μόνο, χωρίς η συνοδεία κυρίων να απαιτεί και ερωτική συνεύρεση.

Σε σπίτια ή ξενοδοχεία

Τα ερωτικά ραντεβού κανόνιζαν τέσσερα από τα μέλη της οργάνωσης που “δούλευαν” σε προκαθορισμένες βάρδιες  και τα ερωτικά ραντεβού γίνονταν σε κατοικίες της Αττικής η σε ξενοδοχεία.

Ένας μεγάλος αριθμός μελών του ροζ κυκλώματος ήταν επιφορτισμένος με τη μεταφορά των κοριτσιών στα ραντεβού.

Πολλά από αυτά τα στοιχεία ήρθαν σε γνώση των αστυνομικών και μετά από έρευνα οργανώθηκε η επιχείρηση.

Συνελήφθησαν 14 άτομα

Συνελήφθησαν 14 μέλη του κυκλώματος. Συγκατηγορούμενοι αυτών είναι έντεκα ακόμη άτομα.

Το ροζ κύκλωμα με επικεφαλής τον επαγγελματία φωτογράφο, αποτελείτο από Έλληνες, Αλβανούς και έναν Κενυάτη!

Στρατολογούσαν και αλλοδαπές

Το κύκλωμα με μέλη και σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, στρατολογούσε τόσο αλλοδαπές γυναίκες που αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μεταφέροντάς τες στη Χώρα μας, όσο και Ελληνίδες.

Τις εγκαθιστούσαν σε διάφορες κατοικίες των Αθηνών και τις εξανάγκαζαν, με τη χρήση διαφόρων μέσων, να πραγματοποιούν ραντεβού με «πελάτες» που οι ίδιοι κανόνιζαν για λογαριασμό τους.

“Γραφείο” ερωτικών ραντεβού

Για την εξεύρεση “πελατών” μάλιστα, είχαν συστήσει «γραφείο» ερωτικών ραντεβού που λειτουργούσε μέσω του διαδικτύου.

Από την έρευνα προέκυψε ότι κατά το τελευταίο τρίμηνο είχαν προβεί στην κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία γενετήσια εκμετάλλευση και προαγωγή στην πορνεία τουλάχιστον σαράντα πέντε  γυναικών, μεταξύ των οποίων και μίας ανήλικης.

Λειτουργία όλο το 24ωρο

Το ροζ “γραφείο” έκλεινε για όλες τις κοπέλες περίπου τριάντα ερωτικά ραντεβού το 24ωρο. Ο εκάστοτε πελάτης πλήρωνε το ποσό των 130 ευρώ.

Τα 60 ευρώ οι κοπέλες, τα υπόλοιπα το κύκλωμα

Από αυτά τα 60 ευρώ πήγαιναν στην εκδιδόμενη κοπέλα, τα 50 στον εγκέφαλο φωτογράφο και τα 20 στον οδηγό-μεταφορέα της κοπέλας στο σημείο του ερωτικού ραντεβού.

Ανάλογα με τα γούστα των πελατών

Τα ποσά αυτά βέβαια άλλαζαν προς τα πάνω ανάλογα με τις ιδιαίτερες <<απαιτήσεις>> του πελάτη και των χρημάτων που ήταν διατεθειμένος να πληρώσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις