Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαγγέλης Περρής – Δέσποινα Βανδή OPEN: Το παρασκήνιο της αποχώρησης από την εκπομπή
LIFESTYLE

Βαγγέλης Περρής – Δέσποινα Βανδή OPEN: Το παρασκήνιο της αποχώρησης από την εκπομπή

Βαγγέλης Περρής - Δέσποινα Βανδή OPEN: Ενώ καλά καλά δεν πρόλαβε να βγει στον αέρα η νέα εκπομπή, έχουμε την πρώτη ηχηρή αποχώρηση.

Βαγγέλης Περρής – Δέσποινα Βανδή OPEN: Ο Βαγγέλης Περρής αποχώρησε από την εκπομπή My Greece της Δέσποινας Βανδή, όταν είδε στον αέρα να παίζει κάτι άλλο από αυτό που ο ίδιος είχε παραδώσει στο κανάλι, ως αρχισυντάκτης του συγκεκριμένου project.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου.

Μερική ώρα αργότερα, ο Βαγγέλης Περρής, με 3 stories που ανέβασε στο Instagram, «κάρφωσε» το Open για τον τίτλο «Όλα Λάθος» που αποφάσισαν να δώσουν στη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Τα παλιά χρόνια υπήρχε το Όλα Μπιπ… το Όλα μπάχαλο… το Όλα πρώτη φορά… Τώρα υπάρχει το Όλα λάθος! Aυτή ήταν η έμπνευση του OPEN για τη νέα του εκπομπή. Πολύ Beyond».

Το παρασκήνιο

Ενώ καλά καλά δεν πρόλαβε να βγει στον αέρα η νέα ταξιδιωτική-μαγειρική εκπομπή του OPEN, My Greece με τη Δέσποινα Βανδή, έχουμε την πρώτη ηχηρή αποχώρηση.

Ο Βαγγέλης Περρής εγκαταλείπει το project, καθώς όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης Στη φωλιά των Κου Κου, είδε να παίζει στον αέρα άλλη εκπομπή από αυτή που ο ίδιος παρέδωσε στο κανάλι.

«Ο Βαγγέλης Περρής αποχωρεί από την ταξιδιωτική εκπομπή που κάνει η Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας. Είχε έρθει στην πορεία για να αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής, δηλαδή το σενάριο, τη σκαλέτα. Κάθεται, λοιπόν, μαζί με τον Καπετανίδη που είναι ο σκηνοθέτης και μοντάρουν την εκπομπή. Επειδή είναι εξωτερική παραγωγή, την παρέδωσαν στο OPEN έτοιμη. Στην πρώτη εκπομπή που βγήκε στον αέρα, ο Βαγγέλης Περρής είδε κάτι άλλο από αυτό που είχαν παραδώσει», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις