Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πασχάλης Τερζής υγεία: Η κόρη του Γιάννα ξεκαθαρίζει τα πράγματα
LIFESTYLE

Πασχάλης Τερζής υγεία: Η κόρη του Γιάννα ξεκαθαρίζει τα πράγματα

Πασχάλης Τερζής υγεία: Ο Πασχάλης Τερζής εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από τη δισκογραφία και τις live εμφανίσεις.

Πασχάλης Τερζής υγεία: «Ο μπαμπάς μου είναι καλά και ζει τη ζωή του όπως ήθελε από χρόνια να ζήσει, αλλά δεν τον άφηνε η δουλειά» αναφέρει η Γιάννα Τερζή για τον πατέρα της Πασχάλη Τερζή.

Ο Πασχάλης Τερζής εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από τη δισκογραφία και τις live εμφανίσεις και πολλά έχουν ειπωθεί για την υγεία του όλο αυτό το διάστημα.

Με συνέντευξη που δίνει στην Espresso η Γιάννα Τερζή μιλάει ανοιχτά για τον πατέρα της

«Ο μπαμπάς μου είναι καλά και ζει τη ζωή του όπως ήθελε από χρόνια να ζήσει, αλλά δεν τον άφηνε η δουλειά! Έφυγε στο απόγειο της καριέρας του και αυτό το θεωρώ σωστό και έντιμο. Πρέπει να αποχωρεί κανείς στην επιτυχία. Το ότι λείπει στον κόσμο από τις πίστες το καταλαβαίνω. Και σε μένα λείπει. Όμως, ήταν καθαρά από επιλογή του. Και όλα αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς δεν ισχύουν», ξεκαθαρίζει η Γιάννα Τερζή.

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής πλέον έχει επιλέξει μαζί με τη σύζυγό του μόνιμα στη συμπρωτεύουσα, στο Πευκοχώρι, έτσι ώστε να είναι και μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια και να χαίρεται τα εγγόνια του.

Στην Αθήνα μεταβαίνει μόνο όταν υπάρχουν υποχρεώσεις, που πλέον κάτι τέτοιο είναι σπάνιο.

Παλαιότερα, ο ίδιος είχε δηλώσει για τα δημοσιεύματα:

«Μετά από πέντε χρόνια κάποια τραγούδια ήταν το έναυσμα για να ξανατραγουδήσω για τους φίλους μου. Πιστεύω έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Η δουλειά μου και το τραγούδι δεν μου έχουν λείψει γιατί τραγουδούσα κάθε μέρα όπου βρισκόμουν. Στο καφενείο, στο σπίτι, στο αμάξι. Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου γιατί εγώ ξέρω τι μου συμβαίνει. Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει».

Μία από τις σπάνιες φορές που μιλούσε στην κάμερα:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις