Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συνέδριο ΓΣΕΕ επεισόδια: «Ντου» από το ΠΑΜΕ στο Μέγαρο Χορού (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Συνέδριο ΓΣΕΕ επεισόδια: «Ντου» από το ΠΑΜΕ στο Μέγαρο Χορού (vid)

Συνέδριο ΓΣΕΕ επεισόδια: Οι άντρες σεκιούριτι δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν τα περίπου 1.000 μέλη του ΠΑΜΕ, τα οποία  προπηλάκισαν μέλη της ΓΣΕΕ.

Συνέδριο ΓΣΕΕ επεισόδια: Ντου του ΠΑΜΕ στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Η πορεία των μελών του ΠΑΜΕ εισέβαλε στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας θέλοντας να διακόψει τις εργασίες του 37ου πανελληνίου συνεδρίου της ΓΣΕΕ που ξεκίνησε το απόγευμα.

Οι άντρες σεκιούριτι δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν τα περίπου 1.000 μέλη του ΠΑΜΕ, τα οποία  προπηλάκισαν μέλη της ΓΣΕΕ που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα, όπως αναφέρει το tharrosnews.

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με ανακοίνωσή της την εισβολή μελών του ΠΑΜΕ στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα, τονίζοντας ότι εν έτει 2019, κάθε μορφή βίας δεν έχει καμία θέση στην πολιτική ζωή και στο συνδικαλιστικό κίνημα.

«Η ΝΔ καταδικάζει απερίφραστα την εισβολή μελών του ΠΑΜΕ στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 Στην ανακοίνωση της ΝΔ προστίθεται: «Θα πρέπει επιτέλους όλοι να αντιληφθούν ότι εν έτει 2019, κάθε μορφή βίας δεν έχει καμία θέση, ούτε στην πολιτική ζωή της χώρας, ούτε στο συνδικαλιστικό κίνημα».

Χρηστίδης: Απαράδεκτες οι ενέργειες του ΠΑΜΕ -Δεν έχουν σχέση με το συνδικαλιστικό κίνημα

Σε δηλώσεις που έκανε από την Καλαμάτα ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Μέγαρο Χορού της Καλαμάτας, τόνισε ότι «καταδικάζουμε τις απαράδεκτες ενέργειες του ΠΑΜΕ που με την άσκηση βίας επιχειρεί να παρεμποδίσει το συνέδριο της ΓΣΕΕ».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της και να επιβάλει την τήρηση του νόμου απέναντι σε ενέργειες βίας, που καμία σχέση δεν έχουν με τις αρχές και αξίες του συνδικαλιστικού κινήματος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις