Αθήνα

°C

Παρασκευή

16

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αλεξιπτωτιστής “Μακεδονία Ξακουστή”: “Δεν ντρόπιασα κανέναν”, λέει ο Μπούχλης
ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξιπτωτιστής “Μακεδονία Ξακουστή”: “Δεν ντρόπιασα κανέναν”, λέει ο Μπούχλης

Αλεξιπτωτιστής "Μακεδονία Ξακουστή": Υπενθυμίζεται, ότι διατάχθηκε Απλή Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση της Σχολής.

Αλεξιπτωτιστής “Μακεδονία Ξακουστή”: Τη δική του απάντηση δίνει μέσω ανάρτησης στο Facebook, ο αλεξιπτωτιστής, ο οποίος τράβηξε σε βίντεο τη στιγμή που πραγματοποιεί άλμα από στρατιωτικό ελικόπτερο, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή».

Ο Εμμανουήλ Μπούχλης δηλώνει πως σέβεται και τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις, τους αξιωματικούς και εκπαιδευτές του και πως με την πράξη του δεν ατίμωσε και δεν ντρόπιασε κανέναν.

«Αισθάνομαι βαθιά μέσα στο μυαλό και την καρδιά μου, ότι δεν ατίμωσα τίποτε, δεν ντρόπιασα κανέναν, δεν απειλήθηκε ουδείς, δεν στεναχώρεσα έστω και έναν Έλληνα ένστολο ή μη”.

“Η πράξη μου που τόσο έχει συζητηθεί, αφορούσε όλα όσα το ηθικό μου, η περηφάνια μου, η αφοσίωση μου και το σθένος, το ηθικό μου ανάστημα μου υπαγόρευσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως γράφει, έχει ήδη λάβει το πτυχίο του, καθώς και την Πουλάδα, το σήμα των Αλεξιπτωτιστών.

«Αποδέχομαι την όποια τιμωρία από τους ανωτέρους μου, την όποια απόφαση τους και είμαι στη διάθεση της πατρίδας μου για ότι μου αιτηθεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους αντιλαμβάνονται και επισημαίνουν πως η αγάπη για την πατρίδα την ιστορία και τις θυσίες των προγόνων μας, δεν έχει καμία σχέση ούτε με φασισμό ούτε με ακραίες ιδεολογικές κατευθύνσεις», ξεκαθαρίζει ο νεαρός αλεξιπτωτιστής.

Υπενθυμίζεται, ότι διατάχθηκε Απλή Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση της Σχολής «για  τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας», σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Από την πλευρά του, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφέρει:

«Ουδέποτε έχει απαγορευθεί ή έχει τεθεί θέμα απαγόρευσης ανάκρουσης του εμβατηρίου “Μακεδονία Ξακουστή” από τις στρατιωτικές μουσικές των Ενόπλων Δυνάμεων και εξακολουθούν να ισχύουν όσα ίσχυαν μέχρι σήμερα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις