Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάγερν Μονάχου – Λίβερπουλ 1 – 3: “Πρωταγωνιστής” ο Φαν Ντάικ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπάγερν Μονάχου – Λίβερπουλ 1 – 3: “Πρωταγωνιστής” ο Φαν Ντάικ

Μπάγερν Μονάχου – Λίβερπουλ 1 - 3: Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη από τη Μπάγερν Μονάχου και πήρε δίκαια τη νίκη και την πρόκριση.

Μπάγερν Μονάχου – Λίβερπουλ 1 – 3: Η Λίβερπουλ με θριαμβευτικό τρόπο προκρίθηκε στους «8» του Champions League με νίκη μέσα στο Μόναχο.

Η ομάδα του Κλοπ κέρδισε 1-3 την Μπάγερν Μονάχου στην «Αλιάνζ Αρίνα» και πήρε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά, συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία της φέτος σε Champions League και αγγλικό πρωτάθλημα.

Στο 26′ ο Μανέ άνοιξε το σκορ για την αγγλική ομάδα, αλλά στο 39′ με αυτογκόλ του Ματίπ ισοφάρισε η Μπάγερν και ήταν στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Στην επανάληψη όμως η Λίβερπουλ «χτύπησε» δις και πήρε τη νίκη. Αρχικά στο 69′ με τον Φαν Ντάικ και στο 84′ ξανά με τον Μανέ για το τελικό 1-3.

MΠΑΓΕΡΝ MΟΝΑΧΟΥ (Νίκο Κόβατς)

Νόιερ, Ραφίνια, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ (72′ Γκορέτσκα), Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάμες Ροντρίγκες (79′ Σάντσες), Ριμπερί (61′ Κομάν), Ναμπρί, Λεβαντόβσκι.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ)

Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (13′ Φαμπίνιο), Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο (Οριγκί), Μανέ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις