Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξύλο στην ΕΡΤ: Έπεσαν μπουνιές μεταξύ δημοσιογράφων, ασθενοφόρο στο κανάλι
ΕΠΕΣΑΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Ξύλο στην ΕΡΤ: Έπεσαν μπουνιές μεταξύ δημοσιογράφων, ασθενοφόρο στο κανάλι

Ξύλο στην ΕΡΤ: Στα χέρια πιάστηκαν δύο δημοσιογράφοι του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ, έπειτα από μία έντονη συζήτηση με αρκετά πειράγματα.

Ξύλο στην ΕΡΤ: Σε άγριο ξύλο κατέληξε μια συζήτηση μεταξύ δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ σύμφωνα με ρεπορτάσζ του iefimerida.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ. Δύο δημοσιογράφοι που φέρεται να είχαν διαφωνίες, ξεκίνησαν μια συζήτηση σε ήπιους τόνους.

Αφορμή ήταν ένα βίντεο που είχε ετοιμάσει ένας δημοσιογράφος το οποίο τελικά δεν έπαιξε στο δελτίο του παρουσιαστή αθλητικών ειδήσεων.

Ο δημοσιογράφος ζήτησε τον λόγο από τον παρουσιαστή, γιατί δεν συμπεριέλαβε το βίντεο που είχε ετοιμάσει. 

Ωστόσο τα πράγματα ξέφυγαν. Ο ένας δημοσιογράφος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου και τον χτύπησε με μπουνιές.

Στην ΕΡΤ μετέβη ασθενοφόρο και περιπολικό καθώς οι δύο άνδρες θα μεταφερθούν στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής για να υποβληθούν μηνύσεις.

ΕΡΤ: Κινήσαμε πειθαρχικές διαδικασίες

Η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης επιβεβαίωσε πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του iefimerida.gr για τις μπουνιές μεταξύ δημοσιογράφων της.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΡΤ σημειώνει ότι «έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας».

Όπως ανακοινώνει η ΕΡΤ «οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν».

Τέλος η ΕΡΤ προειδοποιεί ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις