Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κώστας Αρβανίτης ΕΡΤ ΣΥΡΙΖΑ: Το τραγικό σόου στον “αέρα” για την υποψηφιότητά του
ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Αρβανίτης ΕΡΤ ΣΥΡΙΖΑ: Το τραγικό σόου στον “αέρα” για την υποψηφιότητά του

Κώστας Αρβανίτης ΕΡΤ ΣΥΡΙΖΑ: Ο δημοσιογράφος «κλείδωσε» για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ακουγόταν από καιρό.

Κώστας Αρβανίτης ΕΡΤ ΣΥΡΙΖΑ: Μετά από περίπου τρεις ώρες συνεδρίασης, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τα πρώτα 16 ονόματα για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Τα ονόματα ανακοινώθηκαν στον τηλεοπτικό «αέρα» της ΕΡΤ, με τους τηλεθεατές να γίνονται ακόμα μία φορά μάρτυρες ενός άθλιου σόου.

Ο δημοσιογράφος που παρουσίαζε την εκπομπή ήταν ο Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος είχε «κλειδώσει» για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ακουγόταν από καιρό.

Αυτό έγινε λοιπόν και ο δημοσιογράφος που «βγήκε» ζωντανά από την Κουμουνδούρου ξεκίνησε να αναφέρει τα ονόματα, έχοντας εξ αρχής σχηματισμένο ένα… μειδίαμα.

Μετά από τα πρώτα ονόματα, ήρθε η στιγμή να πει στον Κώστα Αρβανίτη πως ο… Κώστας Αρβανίτης θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές!

«Τώρα για σένα δεν ξέρω πώς να το αναφέρω, να πω συγχαρητήρια;«, είπε ο ρεπόρτερ, με τον κ. Αρβανίτη να υποδέχεται τα «νέα» ανέκφραστος και να απαντά: «Άστα να πάν’ στο δι@ολο”!

Φυσικά είπε πως γνώριζε για την υποψηφιότητά του, αλλά δεν τελείωσε εκεί η ιστορία.

Μόλις ολοκληρώθηκε το ρεπορτάζ, ο Κώστας Αρβανίτης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό με… φιλάκια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σας χαιρετώ. ΕΡΤ για πάντα, ΕΡΤ παντού. Σας φιλώ«.

Ο Κώστας Αρβανίτης σηκώθηκε από την καρέκλα του, έφυγε από το στούντιο κι αμέσως έπαιξε ένα βίντεο – αφιέρωμα με στιγμές από την παρουσία του στην ΕΡΤ.

Μετά από αυτό, η εκπομπή συνεχίστηκε χωρίς εκείνον…

Δείτε ακόμη: 

Yποψήφιοι ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ 2019: Οι σίγουροι και οι εκπλήξεις (vid)

Η ΕΡΤ προσφέρει και… διασκέδαση – Σόου Αρβανίτη με ψεύτικο χιόνι για να ειρωνευτεί τον Βορίδη (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις