Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νοτοπούλου – Ταχιάος: “Πολιτικά ασυνάρτητος και σεξιστής”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νοτοπούλου – Ταχιάος: “Πολιτικά ασυνάρτητος και σεξιστής”

Νοτοπούλου - Ταχιάος: "Αλήθεια, έψαξε πολύ ο κ.Μητσοτάκης για να τον βρει;", ρωτά η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Νοτοπούλου Ταχιάος: Επίθεση της υποψηφίας δημάρχου Θεσσαλονίκης κατά του ανθυποψήφιού της, τον οποίο κατηγορεί για πολιτική και αυτοδιοικητική ασυναρτησία.

Επίθεση κατά του Νίκου Ταχιάου εξαπέλυσε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε σεξιστή, καθώς και πολιτικά και αυτοδιοικητικά ασυνάρτητο τον αντίπαλό της στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, σχολιάζοντας τις εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Ταχιάος για τις ύβρεις κατά του προέδρου της Αττικό Μετρό.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Νοτοπούλου:

«Με τη συνέντευξή του στο Πρακτορείο FM ο υποψήφιος της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, επιβεβαίωσε πλήρως την πολιτική και αυτοδιοικητική του ασυναρτησία.

Η επίθεσή του στο πρόσωπό μου για τις …πάνω κάτω πλατείες και οι χυδαίες εκφράσεις του, μετά το χυδαίο υβρεολόγιο της Πέμπτης κατά του προέδρου της Αττικό Μετρό – προφανώς γιατί το έργο ολοκληρώνεται και αυτό ενοχλεί αυτούς που νομίζουν ότι είναι νόμιμοι ιδιοκτήτες της πόλης- το μόνο που δείχνουν είναι ότι πολύ καλά έκανε ο κ.Ταχιάος και απουσίαζε από τα κοινά και τις κοινές αγωνίες της Θεσσαλονίκης.

Αλήθεια, έψαξε πολύ ο κ.Μητσοτάκης για να τον βρει;

Ο κ. Ταχιάος παραμένει σεξιστής και την ημέρα της γυναίκας».

Απόσπασμα της συνέντευξης του Νίκου Ταχιάου: 

Η επίθεση εναντίον του προέδρου της Αττικό Μετρό Γιάννη Μυλόπουλου

Κατά τη διάρκεια εκπομπής, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη Μυλόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις ευθύνες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το «πάγωμα» των έργων του Μετρό.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, όταν «άναψε» η συζήτηση επέλεξε να αποχωρήσει λέγοντας ότι δεν θα εμπλακεί σε πολιτική αντιπαράθεση τονίζοντας ότι η «κατασκευή και η ολοκλήρωση του Μετρό ενώνει όλη τη Θεσσαλονίκη».

Ωστόσο, όταν έκλεισε το τηλέφωνο και ενώ ο Ν. Ταχιάος ήταν ακόμη στον αέρα ακούστηκε να βρίζει χυδαία τον Γ. Μυλόπουλο, πιστεύοντας προφανώς ότι έχουν κλείσει τα μικρόφωνα της εκπομπής.

«Γ@@@σέ τον τον μ@@@α», ακούστηκε να λέει στον αέρα ο υποψήφιος δήμαρχος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις