Κλειστοί δρόμοι σήμερα (10/3): Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο λόγω Χόλιγουντ

ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστοί δρόμοι σήμερα (10/3): Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο λόγω Χόλιγουντ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Κλειστοί δρόμοι σήμερα (10/3): Χολιγουντιανή παραγωγή θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στην πλατεία Συντάγματος σήμερα, Κυριακή.

10.03.2019 | 09:13

Κλειστοί δρόμοι σήμερα (10/3): Χολιγουντιανή παραγωγή θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στην πλατεία Συντάγματος σήμερα, Κυριακή 10/03/2019, και οι δρόμοι στην περιοχή θα μείνουν κλειστοί.

Η Αστυνομία έκανε γνωστό πως σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου, από τις 06:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα και εξαιτίας κινηματογραφικών γυρισμάτων στην πλατεία Συντάγματος, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, θα γίνει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά τις ώρες 06:00 έως 18:00, στις εξής οδούς του Δήμου Αθηναίων:

– Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.

– Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.

– Πλατεία Συντάγματος.

«Born to be murdered»

Το «Born to be murdered» είναι ένα κοινωνικό θρίλερ καταδίωξης.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ιταλός Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο, σύντροφος του γνωστού Ιταλού σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο, στα διαπιστευτήρια του οποίου συμπεριλαμβάνονται τα πολύ πετυχημένα «Να με φωνάζεις με το όνομά σου» και το πρόσφατο «Suspiria».

Ο Γκουαντανίνο είναι ο παραγωγός αυτής της ταινίας, όπως επίσης και η Faliro House Productions του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου.

Από τα Τρίκαλα η αρχή

Το πρώτο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα από 18 έως 21 Φεβρουαρίου με την συμμετοχή 120 βοηθητικών ηθοποιών που επιλέχθηκαν μετά από ανοιχτό κάστινγκ. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, στον εμβληματικό Μύλο του Ματσόπουλου και σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης, γύρω από τις οδούς 25 Μαρτίου και Κονδύλη. Η παραγωγή θα επιστρέψει στα Τρίκαλα στα τέλη Μαρτίου και η δράση θα μεταφερθεί στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα, γύρω από τους επιβλητικούς βράχους.

Ο 35χρονος Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον

Πρόκειται για το γιο του βραβευμένου με δύο Όσκαρ ηθοποιού Ντένζελ Γουάσινγκτον.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020

Σστηρίζεται στο best seller μυθιστόρημα που έγραψε το 1945 η Αμερικανίδα συγγραφέας Έλινορ Ντένιστον, με το ψευδώνυμο Ντένις Άλαν.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, του Μπέκετ, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας, σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Κυνηγημένος από αγνώστους,θα ζήσει μία περιπέτεια με φόντο την Αθήνα αλλά και την ορεινή Ελλάδα.

Εκτός από το σημερινό γύρισμα στο Σύνταγμα, σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή θα πραγματοποιήσει γυρίσματα και αύριο, Καθαρά Δευτέρα, τις ίδιες ώρες, στο Πεζοδρόμιο της Φιλελλήνων.

Exit mobile version