Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ναταλία Γερμανού σχέσεις – σεξ: Ποιον από τους πρώην θα “έσωζα”
LIFESTYLE

Ναταλία Γερμανού σχέσεις – σεξ: Ποιον από τους πρώην θα “έσωζα”

Ναταλία Γερμανού σχέσεις - σεξ: Πικάντικες αποκαλύψεις, όπως "ποιο είναι το πιο παράξενο μέρος που έχει κάνει σεξ".

Ναταλία Γερμανού σχέσεις – σεξ: Διάθεση για αποκαλύψεις είχε η Ναταλία Γερμανού, που απάντησε σε καυτές ερωτήσεις, στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.

Αν και αρχικά το… σκεφτόταν, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τελικά την πιο αμήχανη στιγμή που έχει ζήσει κατά τη διάρκεια του σεξ.

«Είναι κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Με πήρε ο ύπνος! Κοιμήθηκα, αλλά δεν έφταιγε καθόλου αυτός», είπε. Εκείνη τη φορά είχε πιει 3 ποτήρια κρασί.

«Ήμουν κουρασμένη και γενικώς τα έφερε έτσι η βραδιά που κατέληξε στο μοιραίο. Και ξαφνικά ακούω μια φωνή να μου λέει αγάπη, κοιμάσαι;. Δεν έχω ντραπεί περισσότερο στη ζωή μου!», περιέγραψε η Γερμανού.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε και τα πιο ασυνήθιστα σημεία που έχει κάνει σεξ.

«Σε ένα στούντιο ηχογραφήσεως και σε μια σάουνα. Κόντεψα να πεθάνω από τη ζέστη στη σάουνα, αλλά ευτυχώς ήταν γρήγορο. Σάουνα, σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στην Κύπρο», είπε.

Η παρέμβαση του Θάνου Καλλίρη

Η Ναταλία Γερμανού κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να επιλέξει ανάμεσα στον Θάνο Καλλίρη, τον Πέτρο Ίμβριο και τον Αλέξανδρο Παρθένη αν έπρεπε να σώσει έναν από αυτούς, με εκείνη να επιλέγει τον πρώτο.

Ωστόσο, σήμερα οι συνεργάτες της επιφύλασσαν μία έκπληξη.

Συγκεκριμένα, υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση του Θάνου Καλλίρη.

«Θεωρώ ότι ο λόγος που με έσωσε δεν είναι μόνο επειδή θα τη στοίχειωνα μετά από χρόνια αλλά και για τις δουλειές που θα έκανα στο νησί και στη βάρκα».

«Πιστεύω ενδόμυχα, μέσα στη Ναταλία, υπάρχει και η απάντηση γιατί είμαι καλύτερος ερωτικά», είπε, με τη Ναταλία και την υπόλοιπη παρέα να ξαφνιάζεται.

Στη συνέχεια, μάλιστα, η Ναταλία φαίνεται να ήρθε σε αμήχανη θέση η οποία αστειευόμενη είπε: «Θέλω να πάω λίγο στο καμαρίνι…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις