Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / My Market απολύθηκε η διευθύντρια: Μετά την επιστολή, η διοίκηση την έστειλε “σπίτι”
ΕΛΛΑΔΑ

My Market απολύθηκε η διευθύντρια: Μετά την επιστολή, η διοίκηση την έστειλε “σπίτι”

My Market απολύθηκε η διευθύντρια: Η διευθύντρια αναλύει στους εργαζόμενους τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να είναι μόνιμα χαμογελαστοί.

My Market απολύθηκε η διευθύντρια: Στην απόλυση της περιφερειακής διευθύντριας προχώρησε η διοίκηση των σούπερ μάρκετ My Market μετά από τον σάλο που πραγματοποιήθηκε από το γραπτό κείμενο της.

Σε επικοινωνία που είχε το News247 με εκπρόσωπο της εταιρείας ο τελευταίος επιβεβαίωσε ότι η “η συγκεκριμένη κυρία δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της My Market από την Πέμπτη 7 Μαρτίου”.

Την Τρίτη το έγγραφο της διευθύντριας με το οποίο δίνονται συστάσεις προς τους εργαζόμενους να είναι πάντα χαμογελαστοί έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Η διευθύντρια αναλύει στους εργαζόμενους τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να είναι μόνιμα χαμογελαστοί.

Μεταξύ αυτών, είναι το γεγονός ότι απλώς και μόνο έχουν δουλειά και ότι πληρώνονται γι αυτήν – ακόμη κι αν παίρνουν μόνο 300 ευρώ – και μάλιστα στην ώρα τους.

«Λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η στάση της στην εταιρία, λειτουργώντας μεμονωμένα και χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε κατεύθυνση ή οδηγία από την εταιρία, αναγκαστήκαμε να την απομακρύνουμε από τα καθήκοντά της», τόνισε εκπρόσωπος της My Market στο newsit.gr.

Η επιστολή που προκάλεσε οργή

«Καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.

Επειδή έχετε δουλειά.
Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300€ θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).
Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.
Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.
Επειδή πληρώνεστε για αυτό.
Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο.
Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.
Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα.

Οι απειλές του Ρουβίκωνα

Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε… δράση από την αρχή. Εξαπέλυσε απειλές κατά της διοίκησης της METRO στην οποία ανήκουν τα σούπερ μάρκετ MyMarket ότι «θα γίνουν πεδίο παρέμβασης» μετά την ανακοίνωση προς τους εργαζομένους.

Προκειμένου μάλιστα να μην υλοποιήσει την απειλή του, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα απαιτούσε την άμεση απόλυση της και τη δημοσοιοποίηση γι’ αυτό της γυναίκας που έγραψε την ανακοίνωση.

Στα σχόλια, άρχισαν να “πανηγυρίζουν”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις