Captain Marvel πρεμιέρα: Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη προβολή

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Captain Marvel πρεμιέρα: Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη προβολή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Captain Marvel πρεμιέρα: Οι λάτρεις της Marvel περιμένουν με αγωνία το καινούργιο αριστούργημα που θα κυκλοφορήσει στο σινεμά μέσα στις επόμενες μέρες.

04.03.2019 | 13:26

Captain Μarvel πρεμιέρα: Η καινούργια ταινία που έχει κύρια πρωταγωνίστρια την Wonder Woman θα κάνει πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη στους  κινηματογράφους. Αρκετοί είναι οι λάτρεις των συγκεκριμένων ταινιών, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία το καινούργιο αριστουργηματικό έργο της Marvel Universe.

Ωστόσο η συγκεκριμένη ταινία δεν είναι η μοναδική που θα κάνει πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη. Το κοινό θα έχει στη διάθεση του πολλές επιλογές, καθώς εκτός από το Captain Marvel, θα κυκλοφορήσουν και το μυστικό της Ασημένιας Λίμνης, το ένα όμορφο αγόρι και ο τυχοδιώκτης του Παρισιού.

Captain Marvel πρεμιέρα: Την Πέμπτη στο σινεμά

Captain Marvel

Το Marvel Universe έχει πλέον τη δική του Wonder Woman. Η ταινία μας ταξιδεύει στη δεκαετία του ’90 την περίοδο όπου η πιλότος πολεμικών αεροσκαφών Κάρολ Ντάνβερς μεταμορφώνεται σε μία από τις ισχυρότερες ηρωίδες στον κόσμο.  Όταν ξαφνικά ένας διαγαλαξιακός πόλεμος ανάμεσα σε δύο εξωγήινες φυλές καταλήγει στη Γη.

Οι υπόλοιπες ταινίες της εβδομάδας

Το Μυστικό της Ασημένιας Λίμνης

Η ταινία διαδραματίζεται στο νυχτερινό Λος Άντζελες και πρόκειται για ένα θρίλερ. Ο Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ περιφέρεται στην εμβληματική μεγαλούπολη των σκληρών ανθρώπων, ακολουθούν οι μοιραίες και εντυπωσιακές γυναίκες. Ένας νεαρός επίδοξος συγγραφέας, ο οποίος αναζητά την εξαφανισμένη και σούπερ σέξι γειτόνισσά του.

Ένα Όμορφο Αγόρι

΄Ένα δραματικό έργο βασισμένο στον εθισμό με κύριους πρωταγωνιστές τους Στιβ Καρέλ και Τιμοτέ Σαλαμέ. Ο ηθοποιός-αποκάλυψη του «Να με Φωνάζεις με το Όνομα σου» Τιμοτέ Σαλαμέ συνεχίζει το σερί συναισθηματικών ερμηνειών του σε μια νέα ταινία, η οποία αναμένεται να σπάσει τα ταμεία. Ο Σαλαμέ ενσαρκώνει έναν δεκαοκτάχρονο εθισμένο στην κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη. Τη βοήθεια και στήριξη του πατέρα του, ο οποίος βασανίζεται από ενοχές καθώς θεωρεί υπεύθυνο τον εαυτό του για τον εθισμό του γιου του.

Ο Τυχοδιώκτης του Παρισιού

Περιπέτεια και μάλιστα εποχής με τον Βενσάν Κασέλ. Την περίοδο της βασιλείας του Ναπολέοντα, ένας πρώην κακοποιός που έχει αποδράσει δύο φορές από φυλακές υψίστης ασφαλείας, κινδυνεύει να συλληφθεί για μια ακόμα φορά. Τότε συνάπτει συμφωνία με την αστυνομία να εντοπίσει όλους τους εγκληματίες του Παρισιού με αντάλλαγμα την ελευθερία του.

Exit mobile version