Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ταξίδια φαγητό: Συμβουλές που θα μειώσουν το budget σου
PLUS

Ταξίδια φαγητό: Συμβουλές που θα μειώσουν το budget σου

Ταξίδια Φαγητό: Υπάρχουν τρόποι για να καταφέρει ένας ταξιδιώτης να μειώσει τον προϋπολογισμό του.

Ταξίδια φαγητό: Το φαγητό έχει σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού και ειδικά όταν ένας ταξιδιώτης χρειάζεται να ξοδεύει χρήματα για όλα τα γεύματα του. Ο ποδαρόδρομος που έχει πραγματοποιήσει ο εξερευνητής για να δει τα σημαντικότερα αξιοθέατα είναι σίγουρα κουραστικός. Ένα καλό γεύμα θα γεμίσει το σώμα του ταξιδιώτη με ενέργεια, έτσι θα έχει την αντοχή να συνεχίσει να εξερευνήσει μαζί με την παρέα του την περιοχή που επισκέφτηκε.

Ταξίδια φαγητό: Συμβουλές που θα μειώσουν το budget σας

Το φαγητό αποτελεί ένα βασικό παράγοντα του ταξιδιού, με αποτέλεσμα πολλές φορές να τιναχτεί στον αέρα ο προϋπολογισμός. Στην περίπτωση που δεν έχουμε προνοήσει πώς θα μειώσουμε το συγκεκριμένο έξοδο, παρακάτω ακολουθούν χρήσιμες συμβουλές που δε θα αφήσουν κάτι τέτοιο να συμβεί.

Ταξίδια φαγητό: 3 tips που θα σου λύσουν τα χέρια!

Ξενοδοχείο με κουζίνα

Για τη διαμονή σας προτιμήστε κάποιο κατάλυμα με κουζίνα. Είτε πρόκειται για αυτόνομο διαμέρισμα, είτε για δωμάτιο ξενοδοχείου το μαγείρεμα εννοείται πως εξοικονομεί χρήματα. Προετοιμάστε το ένα από τα δύο γεύματα της ημέρας στο χώρο σας και επιλέξτε να τρώτε έξω μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση το μεσημεριανό γεύμα, καθώς το κόστος του είναι αρκετά πιο χαμηλό από το δείπνο.

Ξενοδοχείο και πρωινό 

Κάντε κράτηση σε δωμάτιο που να συμπεριλαμβάνει το πρωινό. Είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, στα ξενοδοχεία σερβίρεται πλουσιοπάροχο έτσι ο ταξιδιώτης παίρνει μεγάλη ενέργεια για την ημέρα. Επιπλέον, η καθημερινή κατανάλωση πρωινού έξω, όταν κάνετε τα μαθηματικά θα σας βγει σίγουρα πιο ακριβή.

Ταξίδια φαγητό: Συμβουλές που θα μειώσουν το budget σας

Εστιατόρια και happy hour

Αρκετά εστιατόρια διαθέτουν κάποιο happy hour μέσα στην ημέρα, προσφέροντας τα πιάτα τους σε πιο οικονομικές τιμές. Κάντε την έρευνα σας πριν το ταξίδι και κρατήστε σημειώσεις για τα συγκεκριμένα εστιατόρια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις