ΑΝΤ1 μεταγραφή: Πρόσωπο – έκπληξη στο κανάλι του Αμαρουσίου

LIFESTYLE

ΑΝΤ1 μεταγραφή: Πρόσωπο – έκπληξη στο κανάλι του Αμαρουσίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

ΑΝΤ1 μεταγραφή: Τηλεοπτικό συμβόλαιο μεγατόνων για το κανάλι του Αμαρουσίου και ήδη πανηγυρίζουν.

04.03.2019 | 14:42

ΑΝΤ1 μεταγραφή: Το κανάλι του Αμαρουσίου θέλει να προχωρήσει σε μία κίνηση ματ, που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση. Επέλεξε έναν πασίγνωστο ηθοποιό και παρουσιαστή για μία συνεργασία που θα βάλει φωτιά στα κοντέρ.

ΑΝΤ1 μεταγραφή: Θέλουν τον Σεφερλή

Εδώ και πολύ καιρό ο ηθοποιός είχε κουβεντιάσει με το κανάλι του ΑΝΤ1 το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ένα σατιρικό σόου. Είναι άλλωστε και το δυνατό του χαρτί.

Οι συζητήσεις, αναζωπυρώθηκαν το τελευταίο διάστημα, βλέποντας στον σταθμό ότι οι παραστάσεις του που προβάλλονται σχεδόν κάθε εβδομάδα έχουν μεγάλη ανταπόκριση.

Συμφωνία δεν έχει ακόμα υπάρξει αλλά και οι δύο πλευρές το βλέπουν θετικά.

Χαρές και πανηγύρια έχουν ξεσπάσει στον ΑΝΤ1, αφού το κανάλι του Αμαρουσίου με τις εκπομπές του σάρωσε σε τηλεθέαση τον μήνα Φεβρουάριο.

Εκπομπές και τηλεθέαση το Φεβρουάριο

Η καλή δουλειά που γίνεται στον ΑΝΤ1 αποδίδει καρπούς, κάτι που φαίνεται περίτρανα από τα νούμερα τηλεθέασης.

Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη συνεχίζει να είναι στην κορυφή με 21,1% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό «18-54» και τερμάτισε πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της.

Την πρωτιά στην πρωινή ζώνη κατέκτησε «Το Πρωινό» και το μήνα που μόλις τελείωσε. Η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά άγγιξε το 20,5% στο δυναμικό κοινό «18-54» ενώ τερμάτισε υψηλότερα στις γυναίκες «25-44» με 23,7%.

Η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή «ROUK ZOUK» με τη Ζέτα Μακρυπούλια προηγείται με 3,2 μονάδες διαφορά από το επόμενο κανάλι σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 21,2% στο δυναμικό κοινό «18-54».

Με επιπλέον δύο ποσοστιαίες μονάδες αύξησε το μερίδιό του τον Φεβρουάριο το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου σημειώνοντας 23% στο δυναμικό κοινό «18-54».

Συνεχίζει να προηγείται στη ζώνη μετάδοσής του με οκτώ μονάδες συγκριτικά με το δεύτερο κανάλι.

Όσον αφορά στο «Your Face Sounds Familiar», κατέγραψε κατά μέσο όρο 23,7% τον Φεβρουάριο στο δυναμικό κοινό «18-54» με πάνω από 1 εκατομμύριο τηλεθεατές να παρακολουθούν το σόου μεταμορφώσεων κάθε Κυριακή.

Το πρόγραμμα με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου προηγείται με 5,5 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Exit mobile version