Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κούγιας – Λαζόπουλος: “Όπου τον βρίσκω θα τον δέρνω”, λέει ο ποινικολόγος
ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας – Λαζόπουλος: “Όπου τον βρίσκω θα τον δέρνω”, λέει ο ποινικολόγος

Κούγιας - Λαζόπουλος: Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια στο κέντρο "Αθηνών Αρένα" όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.

Κούγιας – Λαζόπουλος: Άγριες σκηνές στο κέντρο «Αθηνών Αρένα». Ο Αλέξης Κούγιας πιάστηκε στα χέρια με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Όλα άρχισαν όταν ο Αλέξης Κούγιας πέταγε παγάκια στον Λάκη Λαζόπουλο, που καθόταν σε τραπέζι μπροστά του, μαζί με την Μαρινέλλα.

Όταν ο ποινικολόγος κατάλαβε ότι δεν του… έσπασε τα νεύρα, σηκώθηκε, άρπαξε τον κ. Λαζόπουλο και του κοπάνησε το κεφάλι στο τραπέζι.

Μάλιστα φώναζε «Μου διέλυσες την οικογένεια ρε π@@στη, θα σε γα@@σω»!

Στο νυχτερινό μαγαζί, στο οποίο εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος με την Δέσποινα Βανδή, επικράτησε πανικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λαζόπουλος φώναζε «Είναι τρελός, σταματήστε τον!», ενώ παρενέβη η ασφάλεια του μαγαζιού προκειμένου να τους χωρίσουν.

Ο κ. Κούγιας επιβεβαίωσε το επεισόδιο στο Έθνος. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες φέρεται να δήλωσε «Όπου τον βρίσκω θα τον δέρνω»!

Υπενθυμίζεται πως Λάκης Λαζόπουλος και Αλέξης Κούγιας βρίσκονται σε αντιπαράθεση εδώ και πολλά χρόνια. Ο Λαζόπουλος τον έχει σατιρίσει ουκ ολίγες φορές ενώ ο ποινικολόγος έχει μιλήσει δημοσίως εναντίον του.

Όταν ο Κούγιας έλεγε “θα δείρω τον Λαζόπουλο, είμαι 1,79”

Όταν ο Αλέξης Κούγιας μιλούσε στον Αρναούτογλου για Λαζόπουλο

Πριν σχεδόν τρία χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε τον Αλέξη Κούγια και εκείνος μίλησε για την κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο γνωστός ποινικολόγος μεταξύ άλλων είπε το 2016 για τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Δεν μπορώ να συγχωρήσω το Λαζόπουλο και εύχομαι ο θεός να μην μας κάνει να συναντηθούμε. Αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος σε μένα και τα παιδιά μου επί τρία χρόνια, είναι πέρα από κάθε όριο. Σε κάθε εκπομπή του επί τρια χρόνια με παρουσίαζε ως νάνο… Είμαι 1.78…

Λάκης Λαζόπουλος: “Ήρθε” στα χέρια με τον Αλέξη Κούγια στα μπουζούκια

Επίθεση Κούγια σε Λαζόπουλο: «Ο «κοντός» έχει μεγάλα γεννητικά όργανα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις