Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Master Chef 3: Ποια παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι;
LIFESTYLE

Master Chef 3: Ποια παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι;

Master Chef 3: Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media αποκάλυψε ότι μια παίκτρια βρίσκεται εκτός από το ριάλιτι μαγειρικής.

Master Chef 3: Η παρουσία της είναι εκκεντρική και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, λόγω της συμπεριφοράς της και του τρόπου, με τον οποίον μιλά τόσο για τους συμπαίκτες της, όσο και για τους κριτές του παιχνιδιού. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media αποκάλυψε ότι έχει αποχωρήσει από το σπίτι του Master Chef.

Master Chef 3: Η Άλκηστις είναι εκτός παιχνιδιού
Master Chef 3: Ποια παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι;

Ένας χρήστης του Twitter κοινοποίησε ένα βίντεο, στο οποίο η παίκτρια βολτάρει στο μετρό στο Μοναστηράκι. Πολλοί χρήστες γράφουν στα σχόλια πως, όντως, η Άλκηστις εθεάθη να περπατά στο κέντρο της Αθήνας και κάνουν λόγο για αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα γυρίσματα του MasterChef 3 έχουν αρχίσει αρκετό καιρό πριν από την έναρξη της προβολής της εκπομπής. Έτσι, αυτό σημαίνει πως αν ισχύει ότι αποχώρησε, εμείς θα το δούμε προσεχώς.

Η συμπεριφορά της Άλκηστις 
Master Chef 3: Ποια παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι;

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου, η Κρητικιά κατηγορεί συνεχώς τον Αλέξανδρο. Η Άλκηστις θεωρεί υπεύθυνο τον συμπαίκτη της για την αποχώρηση του φίλου της από το σπίτι του Master Chef και εξάλλου συνεχώς το κατηγορεί μπροστά τις κάμερες. Είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να τον διώξει από το παιχνίδι και μάλιστα σύντομα. Μένει να δούμε αν θα αποχωρήσει πρώτα ο Αλέξανδρος ή η Άλκηστις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις