Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / ΗΠΑ δασκάλα: ‘Εκανε σεξ με 13χρόνο μπροστά σε συμμαθητή του
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ δασκάλα: ‘Εκανε σεξ με 13χρόνο μπροστά σε συμμαθητή του

ΗΠΑ δασκάλα: Συγκλονίζει η εκπαιδευτικός που έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της, μπροστά στα μάτια συμμαθητή του.

ΗΠΑ δασκάλα: H 28χρονη Μπρίτανι Ζαμόρα δεν μπορούσε να συγκρατηθεί με τίποτα. Το πάθος για τους μαθητές οδήγησε τη σέξι εκπαιδευτικό από την αίθουσα του σχολείου στο “σκοτάδι” της φυλακής.  Ασυγκράτητη για τον 13χρονο μαθητή της, έβαλε άλλον μαθητή να φυλάει “τσίλιες”.

Η Μπρίτανι Ζαμόρα συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τον Μάρτιο του 2018. Στοιχεία από την έρευνα της αστυνομίας όμως, δημοσιοποιήθηκαν τώρα από την εφημερίδα Arizona Republic.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εφημερίδα, την ώρα που η 28χρονη δασκάλα έκανε σεξ με τον ανήλικο μαθητή της, συμμαθητής του βρισκόταν εκεί και τους έβλεπε.

Σε άλλες περιπτώσεις, η Ζαμόρα άγγιζε σεξουαλικά το αγόρι, ενώ ήταν παρόντες όλοι οι υπόλοιποι μαθητές.

ΗΠΑ δασκάλα: Τι υποστηρίζει ο μαθητής 

Σύμφωνα με τα λόγια του 13χρονου, οι δυο τους αντάλλασσαν γραπτά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, γυμνές φωτογραφίες και «ραβασάκια» μέσα στην τάξη.

Από τη μαγνητοφωνημένη κατάθεση στις Αρχές, προέκυψε πως η δασκάλα άγγιζε τον μαθητή της στο γραφείο της, προσποιούμενη πως έψαχνε κάτι στο συρτάρι, ενώ η υπόλοιπη τάξη είχε αναλάβει κάποια άσκηση.

Τι λένε τα στοιχεία

Από φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το αγόρι έδινε στη δασκάλα του χαρτάκια, ένα εκ των οποίων έγραφε «είσαι σέξι».

Ο 13χρονος αποκάλυψε επίσης πως έστελνε γυμνές του φωτογραφίες στη Ζαμόρα κι εκείνη του είχε «απαντήσει» με μία που φορούσε εσώρουχα και ακόμη μία που ήταν γυμνή.

Στα μηνύματα που του έστελνε η δασκάλα δεν ήταν καθόλου προσεκτική: «Έλεγε πως ήθελε να μου πάρει… και ότι το “πράμα” μου είναι πολύ μεγάλο και τέτοια πράγματα», λέει το αγόρι στην κατάθεσή του.

Η σχέση δασκάλας – μαθητή για κάποιον καιρό περιοριζόταν στην ανταλλαγή μηνυμάτων.

Όταν της έγραψε σε sms ότι ανυπομονεί να ξανασυναντηθούν, εκείνη του απάντησε: «Το ξέρω μωρό μου. Σε θέλω κάθε μέρα χωρίς όριο. Αν μπορούσα να παρατήσω τη δουλειά μου και να κάνω σεξ μαζί σου όλο το 24ωρο, θα το έκανα».

Ένα βράδυ το αγόρι βρισκόταν στους παππούδες του και η δασκάλα βρήκε την ευκαιρία. Του έστειλε μήνυμα, λέγοντάς του «αν θα μπορούσε να περάσει και να του δείξει πόσο τον αγαπούσε».

Πώς “ολοκληρώθηκε” το περιστατικό

Έτσι, το 13χρονο αγόρι έφυγε κρυφά από το σπίτι και συνάντησε την 28χρονη στο αυτοκίνητό της, όπου πάρκαρε στην άκρη του δρόμου και άρχισαν τα προκαταρκτικά ώσπου τους διέκοψε ένα τηλεφώνημα από τον… σύζυγό της.

Παρόλα αυτά, η Μπρίτανι έκανε το ίδιο και το επόμενο βράδυ, όπου και ολοκλήρωσαν τη σχέση τους, την οποία του είχε ζητήσει να μην αποκαλύψει σε κανέναν. Το αγόρι όμως, είπε όλα όσα γίνονταν σε έναν συμμαθητή του.

Λίγο καιρό μετά, η δασκάλα κράτησε τα δύο αγόρια στο διάλειμμα με την πρόφαση κάποιας εργασίας και ζήτησε από τον συμμαθητή του θύματος να… κρατάει τσίλιες ώστε να μην τους καταλάβει κάποιος. Έπειτα έκανε σεξ με τον 13χρονο, με τον άλλο μαθητή παρόντα!

ΗΠΑ δασκάλα: “Είμαι μικροκαμωμένη. Θα με σκίσουν”

Στο βίντεο που προέβαλε το KPNX φαίνεται η στιγμή που οι αστυνομικοί περνούν χειροπέδες στην 28χρονη Μπρίτανι Ζαμόρα, στην Αριζόνα το 2018. Χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση ή να διαμαρτυρηθεί, η δασκάλα στο Las Brisas Academy Elementary School ακολουθεί τις οδηγίες των αστυνομικών.

«Μπορείτε να ρίξετε τα μαλλιά μου στο πρόσωπό μου;» ζητά από τους αστυνομικούς, ώστε να αποφύγει όσο μπορεί τις κάμερες, ενώ οδηγείται στην φυλακή.

Όταν οι αστυνομικοί την ρωτούν να τους πει τι έγινε, εκείνη αρνείται και ζητά δικηγόρο.

Λίγο αργότερα όμως, με σπασμένη φωνή, φαίνεται πως ανησυχεί γιατί σε λίγο θα οδηγηθεί σε κελί: «Είμαι μικροκαμωμένη, θα με σκίσουν», λέει στους αστυνομικούς.

ΗΠΑ δασκάλα: Ο σύζυγός της Ζαμόρα επέμεινε ότι η γυναίκα του «έκανε ένα λάθος»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις