Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κλήρωση κυπέλλου Ελλάδας: Πότε θα πραγματοποιηθεί;
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κλήρωση κυπέλλου Ελλάδας: Πότε θα πραγματοποιηθεί;

Κλήρωση κυπέλλου Ελλάδας: Την Παρασκευή (1/03) θα αποφασίσει η επιτροπή για τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες των ημιτελικών.

Κλήρωση κυπέλλου Ελλάδας: Την Παρασκευή (01/03) θα συνεδριάσει η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ για να αποφασίσει πότε θα διεξαχθεί η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του θεσμού, αλλά και για τις ημερομηνίες των αναμετρήσεων.

Κλήρωση κυπέλλου Ελλάδας: Ποίοι πέρασαν στα ημιτελικά;

Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου προκρίθηκαν οι ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία και ΠΑΟΚ, ωστόσο θα περιμένουν λίγο μέρες ακόμα για να μάθουν πώς θα διασταυρωθούν στους ημιτελικούς, με στόχο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Η Επιτροπή Κυπέλλου θα συνεδριάσει για να ορίσει ημερομηνία κλήρωσης, αλλά και το πότε θα διεξαχθούν οι διπλοί αγώνες των ημιτελικών. Εξάλλου, όπως ορίζει η προκήρυξη, ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 18 Μαΐου.

Ολυμπιακός – Λαμία 0-1: Αποκλείστηκαν οι “ερυθρόλευκοι”

Ιστορική και μεγάλη η πρόκριση της Λαμίας, αντίθετα ο Ολυμπιακός απέτυχε να διεκδικήσει το μοναδικό τίτλο που μπορούσε. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη με τους Πειραιώτες να χάνουν με σκορ 1-0 και να αποδοκιμάζονται έντονα από τον φιλάθλους του συλλόγου, μένοντας εκτός της συνέχειας στο Κύπελλο. Χρυσός σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Τομάς και μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σαράνοφ με τις επεμβάσεις του. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων οι ιθύνοντες του κλαμπ έκαναν παράπονα για την διαιτησία. Το παιχνίδι έληξε με 28-1 τελικές προσπάθειες.

ΑΕΚ – Ατρόμητος 3 – 0 : Στην επόμενη φάση οι πρωταθλητές 

Η ΑΕΚ δεν άφησε κανένα περιθώρια στον Ατρόμητο να ονειρευτεί την ανατροπή του αποτελέσματος. Εκπληκτικός ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος πέτυχε 2 γκολ και η γκολάρα του Πόνσε, έστειλε την Ένωση με το χορταστικό 3-0 στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 4-2: Με ανατροπή στα ημιτελικά 

Με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 119′, στο οποίο ευστόχησε ο Βιεϊρίνια, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή με τον Πανιώνιο και από το 2-2 του 114΄ έφτασε στο 4-2 που του έδωσε την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά!  Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Βιεϊρίνια τα γκολ που έστειλαν τον Δικέφαλο στους «4».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις