Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση Ρουβίκωνα: Ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε τον γιατρό απαντά στην αναρχική συλλογικότητα
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση Ρουβίκωνα: Ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε τον γιατρό απαντά στην αναρχική συλλογικότητα

Επίθεση Ρουβίκωνα: Ο Μιχάλης Μαύρος σχολιάζει το "ντου" της αναρχικής συλλογικότητας στο γραφείο του γιατρού που πήρε "φακελάκι".

Επίθεση Ρουβίκωνα: Την δική του απάντηση στον Ρουβίκωνα για το ντου σε γραφείο γιατρού, έδωσε ο 40χρονος καρκινοπαθής που κατήγγειλε το φακελάκι που του ζητούσε ο γιατρός.

Ο Μιχάλης Μαύρος, ο καρκινοπαθής που τον κατήγγειλε, μίλησε για την επίθεση του Ρουβίκωνα, λέγοντας ότι «δεν είναι λύση ούτε να σπας πράγματα, ούτε να χτυπάς ανθρώπους. Τη λύση θα τη δώσει η Δικαιοσύνη».

«Να χτυπάνε έναν άνθρωπο είμαι κατά. Μπορεί να μην αξίζει να ονομάζεται γιατρός… Του είχα δώσει 1.650 ευρώ την πρώτη φορά, 1.000 τη δεύτερη. και κάθε φορά που πήγαινα στο γραφείο του ήταν 100 ευρώ η επίσκεψη, άνευ βέβαια αποδείξεως» είπε στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Μαύρος ζητά την αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από τον γιατρό. Όπως υποστηρίζει μάλιστα, θυμάται ένα περιστατικό που πήγε με αιμορραγία και δεν τον περιέθαλψε επειδή δεν είχε χρήματα να του δώσει.

Σημειώνεται ότι ο γιατρός του Ιπποκράτειου ζήτησε τρεις φορές χρήματα από τον ασθενή προκειμένου να τον χειρουργήσει.

Μετά την καταγγελία του ασθενούς, την υπόθεση ανέλαβε η διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ και προχώρησε στη σύλληψη του γιατρού.

“Ένωσα σαν ζώο”, έλεγε τότε ο καρκινοπαθής:

Δείτε την επίθεση: 

Ρουβίκωνας επίθεση: Η αναρχική συλλογικότητα αλωνίζει ελεύθερα με βαριοπούλες και μπογιές, χωρίς να φοβάται τίποτα. Η κυβέρνηση κάνει τα στραβά μάτια, δεχόμενη τα σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης, με τον Ρουβίκωνα να αποθρασύνεται όλο και περισσότερο.

Πριν λίγους μήνες, σε συνέντευξή τους σε κανάλι της Λατινικής Αμερικής, δύο μέλη του Ρουβίκωνα έλεγαν πως θα συνεχίσουν τις παρεμβάσεις παρά τις κυρώσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις