Πέλκας τραυματισμός: Αμφίβολος για το ματς με τον Παναθηναϊκό

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέλκας τραυματισμός: Αμφίβολος για το ματς με τον Παναθηναϊκό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Πέλκας τραυματισμός: Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, "τρέχει" για να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

28.02.2019 | 13:19

Πέλκας τραυματισμός: Ο Δημήτρης Πέλκας τραυματίστηκε στο ματς με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας. Μπορεί ο “Δικέφαλος του Βορρά” να επικράτησε επί των “κυανέρυθρων”, ωστόσο ο προπονητής του συλλόγου, Ρασβάν Λουτσέσκου δε χάρηκε όσο θα ήθελε την πρόκριση, αφού ο Έλληνας παίκτης προστέθηκε στο ιατρικό του απουσιολόγιο.

Πέλκας τραυματισμός: Τι έχει;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αιμάτωμα στη λεκάνη του Πέλκα κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αγωνιούν. Οι άνθρωποι της ομάδας δε γνωρίζουν για πόσο χρονικό διάστημα θα είναι απών, από τις υποχρεώσεις του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ξεκουράσει στον αγώνα με τον Πανιώνιο τους Βαρέλα και Μαουρίσιο, ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει ένα νέο πρόβλημα. Ο Έλληνας μέσος έφυγε υποβασταζόμενος από την Τούμπα, καθώς έχει ένα μεγάλο αιμάτωμα στη λεκάνη, που πιθανολογείται ότι μπορεί να είναι και θλάση. Ο νεαρός αρχηγός των πρωτοπόρων κατάφερε να αγωνιστεί μόλις δέκα λεπτά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η κατάσταση του θα αξιολογηθεί μέσα στη μέρα, καθώς θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.  Όπως και στη περίπτωση του Λέο Ζαμπά που προσπαθεί να προλάβει τον αγώνα με τους πράσινους. Είναι δεδομένο ότι από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει, ο Ομάρ Ελ Καντουρί που ταλαιπωρείται από θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Η απουσία του Πέλκα

Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ο ποδοσφαιριστής να μην καταφέρει να αγωνιστεί στο σημαντικό παιχνίδι με τους “πράσινους”. Βέβαια αφού εκτιμηθεί η κατάσταση του η ΠΑΕ θα ανακοινώσει και το χρονικό διάστημα που θα απουσιάζει από την αγωνιστική δράση.

Exit mobile version