Social media: Απόκτησε περισσότερους followers

PLUS

Social media: Απόκτησε περισσότερους followers

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Social media: Απόκτησε περισσότερους followers με μικρά μυστικά και συμβουλές.

27.02.2019 | 15:30

Social media: Απόκτησε περισσότερους followers με έξυπνα tips και χρήσιμες συμβουλές. Το προφίλ σου θα απογειωθεί

Παρακάτω θα βρεις συγκεντρωμένα όλα όσα θα ήθελες να γνωρίζεις για να αυξήσεις τους followers και να γίνεις ο βασιλιάς του Instagram.

Χρησιμοποίησε τα Highlights

Μπορείς να αρχίσεις να «αρχειοθετήσετε» τα stories που κάνετε καθημερινά, προσθέτοντάς τα στα Highlights. Με αυτή την κίνηση οι χρήστες θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για εσένα. Αν αυτό τους αρέσει, σίγουρα θα σε ακολουθήσουν.

Βάλε τοποθεσίες σε stories

Μπορεί να σας φαίνεται μία πολύ απλή και ίσως ανούσια συμβουλή, αλλά εάν το κάνεις μονίμως, θα δώσεις την ευκαιρία σε ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο να εντοπίσουν το προφίλ σας. «Είναι ένας υπέροχος τρόπος να “τραβήξετε” την προσοχή ανθρώπων παγκοσμίως» αναφέρει ο Jayson DeMers στην Independent.

Βγάλε selfies

Μπορεί να μην είναι η καλύτερη σας φωτογραφία, όμως αν ανεβάζετε selfies στο προφίλ σας θα σας «χαρίσει» πληθώρα followers. «Οι άνθρωποι θέλουν να ακολουθούν προφίλ, τα οποία μπορούν να ταυτιστούν. Οπότε είναι σημαντικό το Instagram σας να είναι πιο προσωπικό» αναφέρεται στην Independent.

 

Δημιουργήστε καινούργιους λογαριασμούς σε άλλες πλατφόρμες

Το Instagram σίγουρα δεν είναι η μόνη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που υπάρχει.

Οπότε, εάν μοιράζεστε τις αναρτήσεις του Instagram σας, στο Facebook και στο Twitter για παράδειγμα, θα προσεγγίσει νέο κόσμο στο προφίλ σας.

Ποιότητα και όχι ποσότητα

Μπορεί όταν σκέφτεστε πως θέλετε περισσότερους followers, το μυαλό σας να «τρέχει» σε άπειρες δημοσιεύσεις. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος! Φροντίστε να έχετε ένα «προσεγμένο» προφίλ. Από όλες τις φωτογραφίες που έχεις, διάλεξε τις καλύτερες και τις υπόλοιπες σβήστες! Κανείς δεν θέλει να ακολουθεί κάποιον που ανεβάζει συνεχώς διάφορα πράγματα χωρίς ουσία.

 

Exit mobile version