Βίκυ Καγιά: “Μετάνιωσα που έβαλα τη Μέγκι στο GNTM” – Η κόντρα της με την Ηλιάνα

LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά: “Μετάνιωσα που έβαλα τη Μέγκι στο GNTM” – Η κόντρα της με την Ηλιάνα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Βίκυ Καγιά: Αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη ποια κοπέλα δεν έπρεπε να έχει μπει στο ριάλιτι - Το GNTM, η "τριάδα της φωτιάς" και η περιβόητη κόντρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

27.02.2019 | 12:02

Η Βίκυ Καγιά έκατσε χθες στον καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και μίλησε για όλα.

Η διάσημη fashion editor δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το GNTM και για την «τριάδα της φωτιάς».

Στην ερώτηση λοιπόν για το αν η Βίκυ Καγιά μετάνιωσε που «έδωσε» το τελικό «ναι» στην οντισιόν σε κάποιο από τα κορίτσια που μπήκαν στο παιχνίδι, η ίδια απάντησε πως μετάνιωσε για την Μέγκι Ντρίο.

«Μετάνιωσα λίγο που έδωσα ναι”στην Μέγκι. Ήρθε σαν πολύ έτσι φρέσκο, γλυκό σέξι κορίτσι και τελικά μέσα στη διαδικασία σαν να μαύρισε, σαν να γκρίζαρε, σαν να έχασε αυτό το φως που είχε και την ελπίδα και το πάρα πολύ πάθος. Και εμένα αυτό γενικά με λυπεί στους ανθρώπους, να χάνουν το πάθος και το focus τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Βίκυ Καγιά – Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στην ένταση που προέκυψε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον τηλεοπτικό αέρα κατά τη διάρκεια του Next top Model, αναφέρθηκε η Βίκυ Καγιά.

Η Ελεονώρα Μελέτη ρώτησε την παρουσιάστρια για την παρεξήγηση κι εκείνη ξεκαθάρισε τα πράγματα.

«Αυτή η ένταση που είδατε στο αέρα ήταν αυτή που υπήρξε, δεν υπήρξε τίποτα παραπέρα. Μετά το γύρισμα με ρώτησε αν με ενόχλησε και της είπα όχι, απλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς σας αρέσει αυτή η κοπέλα».

Η ένταση είχε γεννηθεί, λόγω της Άννας Αμανατίδου, καθώς οι δυο τους είχαν διαφορετική γνώμη για τα κυβικά και τον σωματότυπο της διαγωνιζόμενης.

Η viral ένταση για την καλλονή Θεσσαλονικιά

Η 21χρονη Άννα Αμανατίδου στάθηκε μπροστά στους κριτές με στόχο την είσοδό της στο bootcamp. Η Άννα, ωστόσο, προκάλεσε μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και οι τόνοι ανέβηκαν.

«Ούτε πασαρέλα μπορεί να κάνει… Δεν μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα, πέρα από το Instagram», είπε η Καγιά και προκάλεσε την αντίδραση της Παπαγεωργίου.

«Διαφωνώ. Εγώ βλέπω πασαρέλα 100%, fashion week στο Μαϊάμι για μαγιό, σίγουρα», ήταν το σχόλιο της Ηλιάνας και εν συνεχεία ακολούθησε ένας “καυτός” διάλογος.

Δείτε ακόμη: 

Κάποτε: Η Βίκυ Καγιά σέξι, με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο σε βιντεοκλίπ

Exit mobile version