Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Master Chef 3: Η Ασημίνα και ο Χαράλαμπος μένουν- Ο Γιώργος έφυγε
LIFESTYLE

Master Chef 3: Η Ασημίνα και ο Χαράλαμπος μένουν- Ο Γιώργος έφυγε

Master Chef 3: Διαδικασία αποχώρησης ήταν το χθεσινό επεισόδιο και ο Γιώργος βρέθηκε εκτός διαγωνισμού

Το Master Chef 3 γίνεται διαρκώς πιο απαιτητικό και οι υποψήφιοι σεφ φαίνεται πως το έχουν καταλάβει. Η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης επιβεβαιώνει πως τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ.

Χαράλαμπος Κοτσώνης, Ασημίνα Ουστάλι και Γιώργος Ορφανός φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και βρέθηκαν ενώπιον των κριτών. Οι τρεις μάγειρες κλήθηκαν να φτιάξουν μια τάρτα λευκής σοκολάτας με υφές μάνγκο και κουλί καρύδας.

Το γλυκό είχε αρκετές παρασκευές και δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες, οι οποίοι δεν διάβασαν καλά συνταγή που έπρεπε να αντιγράψουν.

Η αποχώρηση του Γιώργου Ορφανού από το «MasterChef 3» άναψε φωτιές στο διαγωνισμό μαγειρικής του Star και η Άλκηστις Αλεξάκη δεν θα μπορούσε να μην είναι πρωταγωνίστρια διάφορων σκηνικών!

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, η Κρητικιά παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα λόγω της εξέλιξης με το Γιώργο και δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τον Αλέξανδρο για τις λανθασμένες οδηγίες που έδινε από τον εξώστη.

«Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που τον εκτιμούσα και ήμασταν από την αρχή μαζί. Τώρα άμα έχω το κάθε τσουτσέκι να του δίνει λάθος οδηγίες, φεύγοντας θα το πάρω μαζί μου αυτό το τσουτσέκι. Ή εγώ ή αυτός, τέλος! Και πώς δεν του… έπαιξα στα μούτρα, να κάνει τον σταυρό του και να έχει άγιο.

Τώρα που δεν ήρθε ο Γιώργος, χαίρεται; Που τον θεωρούσε φίλο του; Μια χαρά τον είδα να χαιρετάει τους υπόλοιπους. Το παίζει μάγειρας, αλλά εγώ θα τον φτιάξω στην ομαδική που έρχεται. Αν είσαι μάγκας όπως λες να δεχτείς την κάθε ευθύνη και τα κάθε λάθη. Όχι να τα φορτώνεις σε άλλους. Όπως γύρισε και είπε ότι ο Γιώργος έκανε λάθος που ζύγιζε λάθος τα υλικά», είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις