Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πακιστανοί ληστές: Σακάτεψαν στο ξύλο υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ

Πακιστανοί ληστές: Σακάτεψαν στο ξύλο υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων

Πακιστανοί ληστές: Με ρόπαλο και μπαλτά τραυμάτισαν και λήστεψαν υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Νέα Μανωλάδα.

Πακιστανοί ληστές: Στα χέρια της Αστυνομίας οι αλλοδαποί που διέπραξαν την αιματηρή ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οπλισμένοι με ρόπαλο και μπαλτά

Ο λόγος για τους τρεις από τους τέσσερις κουκουλοφόρους, οπλισμένους με ρόπαλο και μπαλτά, οι οποίοι τραυμάτισαν και λήστεψαν υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Νέα Μανωλάδα.

Συνελήφθησαν στη Βάρδα

Πρόκειται, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, για τρεις άνδρες, πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 21 οι δύο και 30 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Βάρδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας.

Δικογραφία για τους 4

Σε βάρος τους, καθώς και κατά ενός ακόμη συνεργού τους, που αναζητείται σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Καλύπτονταν με κουκούλες και μαύρο ύφασμα

Οι τέσσερις δράστες, έφθασαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στη Νέα Μανωλάδα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και μαύρο ύφασμα.

Τον χτύπησαν με τα χέρια και το ρόπαλο

Με την απειλή ρόπαλου και μπαλτά, ακινητοποίησαν τον  υπάλληλο, χτυπώντας τον με τα χέρια τους και με το ρόπαλο στο σώμα του και αφού τον δέσμευσαν με αυτοσχέδιο βρόγχο, στη συνέχεια άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 535 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Ευρήματα σε θερμοκήπιο 

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών ανευρέθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν σε θερμοκήπιο, κοντά στο πρατήριο υγρών καυσίμων, το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και ένα κομμάτι ύφασμα που χρησιμοποίησε ο ένας από τους δράστες για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και το ρόπαλο.

Βρήκαν και τον μπαλτά

Σε έρευνες που ακολούθησαν στους χώρους διαμονής των δραστών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν έναν μπαλτά, το κινητό τηλέφωνο του υπαλλήλου καθώς και το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ, που προέρχονταν από την ληστεία.

Στον εισαγγελέα οι τρεις έρευνες για τον τέταρτο

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν  στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τέταρτου συνεργού τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις