Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Instagram: Μία ακόμη αλλαγή, που κάτι μας θυμίζει
PLUS

Instagram: Μία ακόμη αλλαγή, που κάτι μας θυμίζει

Instagram: Η αγαπημένη εφαρμογή έφερε κάτι νέο, που είναι ξεκάθαρη αντιγραφή από το Pinterest. Το Instagram και το Pinterest είναι δύο πλατφόρμες που μας χαρίζουν πολύ ωραίες φωτογραφίες. Τώρα το νέο χαρακτηριστικό του Instagram εμπνεύστηκε από το δεύτερο αλλά… μας αρέσει κι έτσι! Σύμφωνα με το Techcrunch, ο κώδικας που βρίσκεται κρυμμένος μέσα στην εφαρμογή Instagram για […]

Instagram

Photo Cnn

Instagram: Η αγαπημένη εφαρμογή έφερε κάτι νέο, που είναι ξεκάθαρη αντιγραφή από το Pinterest.

Το Instagram και το Pinterest είναι δύο πλατφόρμες που μας χαρίζουν πολύ ωραίες φωτογραφίες. Τώρα το νέο χαρακτηριστικό του Instagram εμπνεύστηκε από το δεύτερο αλλά… μας αρέσει κι έτσι!

Σύμφωνα με το Techcrunch, ο κώδικας που βρίσκεται κρυμμένος μέσα στην εφαρμογή Instagram για Android, υποδεικνύει ότι το app που ανήκει στο Facebook, εργάζεται πάνω σε ένα χαρακτηριστικό που θα λέγεται «Collections».

Με αυτό το χαρακτηριστικό, οι χρήστες θα μπορούν να οργανώσουν τα αγαπημένα τους post στο Instagram που έχουν αποθηκεύσει, να τα οργανώσουν σε ομάδες ενώ θα μπορούν να τα μοιράζονται με άλλους χρήστες.

Όσοι θα δημιουργούν τέτοιες συλλογές θα μπορούν να δώσουν την άδεια σε άλλους χρήστες του Instagram να «συμμετέχουν» με κάποιον τρόπο σε αυτές τις δημόσιες «collections».

Αποτέλεσμα εικόνας για INSTAGRAM

Instagram: Οι χρήστες, έρχονται “κοντά”

Το χαρακτηριστικό αυτό ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από την Jane Manchun Wong. Όταν το Instagram αποφασίσει να λανσάρει τη νέα επιλογή, οι χρήστες θα μπορούν απλά να μπουν στο «Edit Collections» μενού και να μεταβούν στην επιλογή «Make Creations Public». Κι έτσι και οι άλλοι χρήστες μπορούν να δουν αυτές τις collections και να συμμετέχουν.

Το Instagram λάνσαρε για πρώτη φορά το χαρακτηριστικό να μπορούν οι χρήστες να αποθηκεύουν τις φωτογραφίες που τους αρέσουν και είναι οι αγαπημένες τους, τον Δεκέμβρη του 2016. Λίγο αργότερα, τον Απρίλη του 2017 η εταιρεία λάνσαρε τις ιδιωτικές συλλογές.

Αποτέλεσμα εικόνας για INSTAGRAM

Απλά κρατώντας πατημένο το εικονίδιο σελιδοδείκτη που χρησιμοποιείται για να αποθηκεύσεις μια ανάρτηση, οι χρήστες μπορούσαν τώρα να οργανώσουν τις αποθηκευμένες φωτογραφίες σε κατηγορίες.

Ωστόσο, αυτό ήταν μόνο ιδιωτικό.

Δείτε ακόμη: 

4+1 επιβεβαιωμένοι τρόποι για να έχεις το τέλειο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις