Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο;
LIFESTYLE

Survivor: Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο;

Survivor: Μια πίστα κατάλληλη για την ελληνική ομάδα, σε μειονεκτική θέση η τουρκική. Στο Survιvor Ελλάδα και Τουρκία θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο, ωστόσο η πίστα κρύβει παγίδες για τους παίκτες. Survivor: Η Ελλάδα έχει ένα μικρό προβάδισμα Η νίκη της Ελλάδας επί της Τουρκίας στο αγώνισμα της ασυλίας έχει δώσει ψυχολογία στους […]

Survivor: Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο

Survivor: Μια πίστα κατάλληλη για την ελληνική ομάδα, σε μειονεκτική θέση η τουρκική.

Στο Survιvor Ελλάδα και Τουρκία θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο, ωστόσο η πίστα κρύβει παγίδες για τους παίκτες.

Αποτέλεσμα εικόνας για survivor ελλαδα τουρκια

Survivor: Η Ελλάδα έχει ένα μικρό προβάδισμα

Η νίκη της Ελλάδας επί της Τουρκίας στο αγώνισμα της ασυλίας έχει δώσει ψυχολογία στους παίκτες μας.  Οι “γαλανόλευκοι” δε θα μπουν στη διαδικασία αποχώρησης για αυτή την εβδομάδα. Όταν μια ομάδα χάνει ένα παίκτη της, η επόμενη μέρα δεν είναι και η καλύτερη ειδικά, αν αυτός που φύγει είναι σημαντικός. Οι παίκτες μας κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι ασυλία, παίρνοντας τη νίκη στο τάι μπρέικ με 2-1 απέναντι στην Τουρκία.

Τι αποκαλύπτει το τρέιλερ

To τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου μας δίνει μια πρώτη εικόνα της πίστας. Μια πίστα με πεσίματα σε νερό, ταχύτητα και εμπόδια. Στοιχεία στα οποία η ελληνική ομάδα είναι πάρα πολύ δυνατή, ενώ οι Τούρκοι παίκτες αντιμετωπίζουν μικρές δυσκολίες.

Οι πανηγυρισμοί στην ελληνική ομάδα είναι έξαλλοι και σε συνδυασμό με την επική ανατροπή στα αγωνίσματα ασυλίας, είναι το μεγάλο φαβορί.Από την άλλη, η τουρκική ομάδα δεν τα παρατάει ποτέ και με τον εγωισμό της να έχει δεχτεί πλήγμα, είναι έτοιμη να ρισκάρει και να πιέσει για τη νίκη επάθλου.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις