Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καβάλα: Παρήγγειλε κινητό και δεν το έλαβε ποτέ
ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Παρήγγειλε κινητό και δεν το έλαβε ποτέ

Στην Καβάλα μία κοπέλα ενδιαφέρθηκε για μια αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα σχετικά με πώληση κινητού τηλεφώνου. Στην Καβάλα έλαβε χώρα το περιστατικό με την 26 χρονη που έπεσε θύμα απάτης και αντί για κινητό πήρε μία τράπουλα. Η κοπέλα είχε εντοπίσει πριν από τέσσερις μήνες μια αγγελία σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών του διαδικτύου για την πώληση ενός κινητού. […]

Ανατριχιαστικό θέαμα σε παραλία - Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά

Στην Καβάλα μία κοπέλα ενδιαφέρθηκε για μια αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα σχετικά με πώληση κινητού τηλεφώνου.

Στην Καβάλα έλαβε χώρα το περιστατικό με την 26 χρονη που έπεσε θύμα απάτης και αντί για κινητό πήρε μία τράπουλα.

Η κοπέλα είχε εντοπίσει πριν από τέσσερις μήνες μια αγγελία σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών του διαδικτύου για την πώληση ενός κινητού.

Επικοινώνησε με τον φερόμενο ως πωλητή και εκείνος την έπεισε να καταθέσει 120 ευρώ σε τραπεζικό του λογαριασμό, ως προκαταβολή για να της στείλει το επίμαχο κινητό.

Η ίδια κατέθεσε τα χρήματα, αλλά όταν παρέλαβε το δέμα στις 16 Οκτωβρίου και το άνοιξε, αντίκρισε έκπληκτη μια… τράπουλα. Άγαρμπο χιούμορ διέθετε ένας απατεώνας που έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για «μαϊμού» αγγελίες πώλησης προϊόντων.

Τι συνέβη

Η ανυποψίαστη 26χρονη που κατοικεί σε περιοχή της Καβάλας είχε εντοπίσει πριν από τέσσερις μήνες μια αγγελία σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών του διαδικτύου για την πώληση ενός κινητού.

Επικοινώνησε με τον φερόμενο ως πωλητή και εκείνος την έπεισε να καταθέσει 120 ευρώ σε τραπεζικό του λογαριασμό, ως προκαταβολή για να της στείλει το επίμαχο κινητό.

Μετά το δέμα που παρέλαβε έσπευσε να καταγγείλει τον πωλητή στο αστυνομικό τμήμα Νέστου, οι άνδρες του οποίου ξεκίνησαν έρευνες και εξιχνίασαν την υπόθεση.

Δράστης ήταν ένας σεσημασμένος 25χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις